Snap
  • Mama
  • post_short

Vaste baan of zelfstandig

Hoi dames,

in crisistijd zeg je niet zo makkelijk een vaste baan op... maar mijn droom is om een eigen bedrijf te starten om werk en gezin zo goed mogelijk te combineren. Wie van jullie heeft er deze stap gemaakt en wat is je ervaring?

 

10 jaar geleden

Bedankt iedereen voor de reacties! twijfel twijfel

10 jaar geleden

Ik ben direct na mijn studie begonnen als zelfstandig grafisch ontwerper en ik vind het heerlijk! Mijn man heeft een vaste baan en van zijn inkomen kunnen we alles betalen als ik een maand geen inkomen zou hebben. Geen vetpot, maar het kan. Ik zou niet mer bij een baas willen werken, maar je moet echt wel hard werken voor je eigen geld!

10 jaar geleden

zou het ook erg graag willen, maar weet niet goed waarin omdat er al zoveel te doen is. En wat ik een nadeel vind als zelfstandige dat als er iets gebeurt met je kinderen of jezelf dan heb je geen inkomen, hiervoor kun je je dan wel weer verzekeren, maar dat is ook niet goedkoop. Sterkte ermee

10 jaar geleden

Weet je,..als jullie samen het financiele plaatje kunnen overzien en dan bedenkt dat je het kan gaan redden, dan denk ik idd dat je er voor moet gaan. Maar ik vind dat ik eerlijk moet zijn naar andere en omdat ik 2003 de stap heb gewaagd en helaas anders is verlopen dan gepland moet ik dat wel vertellen. Ik vind t jammer als mensen aan een droom beginnen en dan finaal de mist in gaan. Maar het wil ook niet zeggen dat iedereen mislukt of moeilijk krijgt. Dat is ook gericht op verschillende activiteiten en branches. Ik begon in de detailhandel ( kinderkleding) en dat was te verzadigd. Succes met beslissen.