{{ message.message }}
{{ button.text }}

vanish

Afbeelding blog 'vanish' Achtergrond blur afbeelding

Hallo, ik test geregeld producten voor the insiders. Insiders kunnen de nieuwste producten gratis uittesten en dit delen met vrienden. Ik test momenteel Vanish oxi action.

Als moeder van 2 jonge kids krijg ik met heel veel vlekken te maken. Luier ongelukjes, knutselongelukjes, etensresten.  Iedere vlek is een uitdaging en het komt geregeld voor dat kleding niet meer te redden is. Zonde vind ik dat.

Tot nu toe doet Vanish wat het beloofd, een ware vlekkenkoning. Hardnekkige vlekken laat ik een nacht in een sopje met Vanish staan, waarna ik ze in de wasmachine stop en minder hardnekkige worden zo wel  (met een schepje Vanisch erbij)  in de wasmachine schoon. Ik denk dat Vanish een vaste inwoner hier gaat worden, mijn grote vriend bij iedere vlek.

Nu vraag ik mij af, wat is jullie ervaring met vlekken? Welke zijn het hardnekkist? Hoe behandel jij de vlekken?  Ben je al bekend met Vanish, zoja hoe bevalt dit?  Zweer je soms bij een ander product of maken jullie (b)engeltjes nooit vlekken?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de insiders? Meld je dan via deze link aan:  http://www.theinsiders.eu/v2/site/index.php?section=home%2Fhome&country=2&Edkixcizxegf=NzU2MTY%3D#.UXprnbN8t54.twitter

Op deze site vind je ook meer info over hoe het in zijn werk gaat, maar je mag mij ook altijd vragen. Voor Vanish kun je je niet meer aanmelden, maar er komen vast andere leuke en geschikte campagnes.

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je