Snap
  • Mama
  • Babyspullen

Vandaag mocht ik de mommyswap uitpakken

Een tijdje terug heb ik mij op fb aangemeld voor een mommyswap. Nee, niet de mamaplaats swap maar een andere.

De uitpak datum was 14 februari. Vandaag dus. Eindelijk was het zo ver en mocht ik het pakketje wat ik sinds een week op zolder had liggen uitpakken. Ik had het bewust op zolder gezet om mijn nieuwsgierigheid niet al te veel te prikkelen.

Eerst was er nog een opdracht zodat je kon bewijzen dat je je pakketje echt nog niet geopend had voor 14 februari. De opdracht was je pakketje op de foto te zetten met een wc-rol erbij. Nou goed dat is snel genoeg gedaan. Omdat ik de tijd wou nemen voor het uitpakken ben ik eerst maar gaan hardlopen en heb ik besloten daarna pas het pakketje te openen.

Samen met Nino ben ik er voor gaan zitten. Het roze pakpapier ging eraf, de doos ging open en daar zaten een aantal mooi ingepakte cadeautjes in. Twee cadeautjes waren voor Nino. Een houten hard waarvan de rand blauw geverfd was en er met groene letters Nino op geplakt was en een paar houten blokken waar op elk blok één van de letters van Nino op geplakt was en op eentje een gitaar. Beide vond Nino machtig interessant en ging er meteen mee spelen. Een succes dus. Voor mij zat er een fles droge witte wijn een mint groene kandelaar met een grijze kaars en een mint groen hartje met een reageerbuisje erin (ik denk voor een bloemetje ofzo) in. En voor mij en mijn man samen zaten er twee mokken in. Eentje met mrs. en een zoen erop en eentje met mr. en een snor erop.

       

Ik vond het oprecht leuk om aan deze swap mee te doen. Ik merk dat de kandelaar en het reageerbuisje niet helemaal mijn smaak zijn, de kleur wel maar verder is het iets te tuttig voor mij. Maar eerlijk is eerlijk, het is ook wel erg moeilijk om alle cadeautjes perfect in iemands smaak te laten vallen. De overige cadeautjes vind ik erg leuk en Nino zo blij zien met die gave blokken maakte het pakketje al direct super. Waarschijnlijk zit er in het pakketje wat ik verstuurd heb naar mijn mama ook wel dingen die zij misschien minder vind, maar hopelijk zitten er ook dingen bij die ze wel super leuk vind.

Nu ga ik mij lekker richten op de nieuwe mama swap. Namelijk die van mamaplaats die nu bezig is. Eén cadeautje heb ik al, nu de rest nog!

Op de foto een klein voorproefje van het DIY cadeautje voor de mamaplaats swap!

8 jaar geleden

Dat weten we nog niet, dit is alleen handig als iedereen in de mamaplaats swap fb groep zit. Dat horen jullie tegen die tijd wel. :)

8 jaar geleden

Reageerbuisje hahaha Ja kan ook niet wachten op onze swap ????

8 jaar geleden

Gaan jullie/we ook zo'n opdracht verzinnen/krijgen? Leuk dat het pakket voor het grootste deel geslaagd is. Ik ben heel benieuwd wat het allemaal met "onze" swap gaat worden.

8 jaar geleden

oh zo, duidleijk ;) Goed bedacht wel :)