{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vandaag geen zin

Afbeelding blog 'Vandaag geen zin'
Zo heerlijk de kleine slaapt en de planning was even wat te eten en dan het huishouden te gaan doen. Tot dat ik even op mamaplaats ging kijken. Lekker even al jullie leuke en interessante blogjes lezen.En nu zit ik vast geplakt aan mijn bureausstoel. Ik heb nog van alles liggen was, afwas,strijkwerk ik moet nog stoffen en stofzuigen. Maar ik heb echt geen zin. De boodschapjes heb ik gelukkig vanochtend al gehaald en ik hoop nu dat de kleine man nog even een uurtje doorslaapt. Niet omdat ik van plan ben nog iets te doen maar gewoon zodat ik nog even lekker een uurtje kan zitten. De oudste komt om 3 uur lekker zelf naar huis,dus hoef de deur voorlopig niet uit. Met het eten doe ik vandaag ook lekker makkelijk mijn man eet een frietje met zijn collega's op het werk en ik en de kinderen gooien straks een diepvriespizza in de oven. Helaas moet ik vanavond nog een paar uurtjes werken. Maar voor de rest maak ik er een lekkere luie dag van. Morgen nog een dagje werken en dan heerlijk weekend. Ik wens alle mama's een heel fijn weekend. Geniet van de kindjes maar af en toe ook van je rust ;-)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je