{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vandaag drukke, maar heel erg leuke dag!

Vanochtend was het zover: de Feesttour van De Club van Sinterklaas in de Brabanthallen.

Afbeelding blog 'Vandaag drukke, maar heel erg leuke dag!'

Vanochtend was het dan zover. Op deze zondagochtend was uitslapen er voor ons niet bij, want wij de Feesttour van de Club van Sinterklaas waarvoor wij kaartjes hadden begon al om 10.00 uur!

Aangekomen in Den Bosch was ons dametje wel heel erg gespannen. Wij hadden immers nog niet verteld waar we heengingen. Bij de ingang stonden al allemaal Zwarte Pieten buiten en eenmaal binnen hingen er grote foto's op posters van de Club van Sinterklaas. We hebben toen verteld dat die ook kwamen. Nou dat bleek een feest! Na een kwartier in de lobby rond te hebben gerend (met andere kinderen) was de spanning wel een beetje gezakt, dus de zaal in. De vakken waren goed aangegeven en wij hadden een super plaats. In het tweede vak vanaf het podium de tweede rij. Lekker in het midden om alles goed te zien. Voor ons dus nog een rij en tussen de twee vakken in ruimte voor de kinderen om te dansen samen met Zwarte Pieten. Erg fijn dus. We hebben lekker mee gedanst met de Pieten van de Club van Sinterklaas, Keet, One Two Trio, Nielson en Monique & Tim. Hieronder wat foto's van de show.

En er was zelfs tussendoor nog tijd om een mooie kleurplaat aan de Pieten van de Club te geven. Zo heeft ons dametje haar tekening voor Hoge Hoogte Piet persoonlijk aan hem kunnen geven. We hadden er een plakbandje omheen gedaan, maar Hoge Hoogte vroeg om de tekening even open te maken zodat hij hem kon zien. Echt zo super leuk dat hij echt de tijd nam voor haar, ook al stond er nog wat andere kinderen te wachten. En na een dikke knuffel mocht ze zelfs nog met hem op de foto!

Ook na de show was er nog even tijd om met wat Pieten van de Club op de foto te gaan.

En oh ja Sinterklaas was natuurlijk ook van de partij! Die kwam zomaar op Amerigo binnenrijden! Dat was gaaf!

Een echte aanrader voor alle ouders met kinderen. De show duurt 1,5 uur. Niet te lang maar ook niet te kort. Kaarten zijn alleen wel prijzig, maar ik zag dat ze ook te koop waren via de bekende veilingensites.

Wij hebben een super ochtend gehad!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je