{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vanavond is het televisie debuut van Nino in mijn buik.

Rond mijn 7e maand ben ik gevraagd of mijn buik gebruikt kon worden voor een aflevering van de sbs6 serie Dokter Tinus.

Afbeelding blog 'Vanavond is het televisie debuut van Nino in mijn buik.'

(Ik was 17 sept. druk bezig dit verhaal te schrijven en uiteindelijk ben ik het vergeten te publiceren, dus hier alsnog mijn blog, ook al is het wat te laat.)

Door een kennis die op de set van Dokter Tinus werkt ben ik gevraagd of ze mijn zwangere buik zouden mochten gebruiken voor een close-up shot van Dokter Tinus die naar het hartje luistert van de baby van Lisa (gespeeld door Jennifer Hoffman) die 4 maanden zwanger speelt op dat moment.

Ze zochten een buik zonder striae, zonder tatoeages of andere duidelijke afwijkende kenmermerken. En ze hadden haast, ze hadden direct de volgende dag al iemand nodig. Maar goed dat ik al verlof had dus.

In eerste instantie was een vriendin van mij gevraagd maar ondanks dat zij één week korter zwanger was dan mij, had zij al een joekel van een buik die echt niet door kon gaan voor een 4 maanden buik. Mijn buik was juist klein voor een 7en maanden buik en hij voldeed ook aan alle andere criteria dus werd ik het.

Het was best interessant om eens een set van dichtbij te zien en hoe om te zien hoeveel er bij een ieniemienie stukje opname komt kijken. Het mindere aan de televisiewereld is wel het eeuwige wachten wat ook ik meteen aan de lijve mocht ondervinden. Ik was daar rond 10:00 uur en uiteindelijk kwam de opname met mij erin pas rond 15:00 uur aanbod. Dat was dus een erg lange wachttijd en zelfs op een set ga je je dan vervelen. Gelukkig was ik niet de enige die zich verveelde, regelmatig doken acteurs, zoals Tycho op en ook andere set medewerkers hingen vaak maar wat rond.

Wel kon ik hierdoor mee lunchen en oeh wat hebben zij een heerlijke catering zeg, daar was ik wel wat jaloers op als ik het vergelijk met mijn werk waar ik zelf lunch mee moet nemen.

Grappig was dat ik tijdens de lunch al omgekleed was in dezelfde kleren die Lisa aan heeft en dat Jennifer deze ookal aan had en wij toevallig achter elkaar in de etensrij stonden, dat zag er toch een beetje vreemd uit.

Uiteindelijk was ik aan de beurt voor mijn 1 minuten of fame shot. Waar Dokter Tinus met een donker over mijn buik gaat en doet alsof hij naar het hartje van mijn kindje luistert. Ondertussen zat Jennifer rechts achter mij het gesprek te houden met Dokter Tinus want het moet natuurlijk wel de stem van Lisa zijn, ookal is het mijn buik die in beeld komt.

Al met al vond ik het voor een keertje best interessant om mee te maken, vind ik het wel grappig om later aan Nino te kunnen vertellen dat hij in mijn buik al op TV geweest is maar was dit toch echt een eenmalig ding voor mij want al dat wachten is echt niks voor mij.

Ondertussen is bij de opnames het kindje al geboren en hebben ze veel luiers nodig gehad bij de opnames die ze daarna niet meer nodig hadden daar heb ik er ook redelijk wat van gekregen, super lief. Enige jammere eraan is dat ik de Albert Heijn luiers echt niet fijn vind, ze lekken namelijk regelmatig door. Maar goed binnenkort gaat Nino toch naar maatje 2 en dan ga ik weer gewoon door met pampers.

Maar even terugkomend op Dokter Tinus. Vanavond, 20:30 uur op sbs6 zit ik er als het goed is in, ik ben benieuwd! (Dit is dus al afgelopen woensdag geweest.)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je