{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vanaf geboorte tot eerste jaar! Riley (mijn dochter) doet haar verhaal ๐Ÿ˜‰ deel 1!!

Afbeelding blog 'Vanaf geboorte tot eerste jaar! Riley (mijn dochter) doet haar verhaal ๐Ÿ˜‰ deel 1!!'

Over een paar dagen is het dan zover! Onze dochter is dan jarig en is eindelijk 1 jaar! Een groot feest gaat dat worden. Iedere eerste verjaardag is natuurlijk een mijlpaal! Je kleine baby heeft de knapste dingen gedaan in de eerste levens jaar. Wat een power baby is het toch ook.

Buiten het Feit dat het voor ons een pittig jaar is geweest, wil ik toch even terug kijken op de wonderlijke dingen die  Riley allemaal heeft moeten leren en doorstaan zodra ze geboren was. 

Het werd tijd dat onze dame zich zelf ging presenteren. Haar plan was natuurlijk om gewoon er uit te ploepen en TADAAA!  Nou dat ging niet helemaal zoals gepland. Er gebeurde van alles in mijn buik en dat voelde jij maar al te goed. wat gebeurd er in dat warme bad in mama haar buik?

Nou mensen in dat warme bad was er allemaal drukkende gedoe van de muren en golven van mijn hottub waren hoger dan anders. Ik moet er uit, maar het is zo eng!  Misschien is het beter dat ik blijf zitten! Ineens zie ik een gek licht. Een schuifdeur gaat open en twee blauwe handen tillen mij zo uit mijn hottub! Plots is het heel koud en ik voel mij naakt en ga heel erg hard huilen! Ik word omhoog getild en hoor twee mensen vreselijk huilen en roepen oooooh wij zijn papa en mama geworden. Wie zijn jullie geworden???

Waarom huilen ze? Zie ik er echt zo vreselijk uit in mijn blootje?? De eerste wonderbaarlijke dingen begon ik te horen, te voelen en een soort van zien. Toeters en bellen gingen af, allemaal vreemde handen die aan mij zaten, stemmen die gespannen en blij klonken. Eindelijk besloot iemand om mij kleertjes aan te trekken. Maar ook dat was gek want ze trokken aan mijn armpjes, wurmde mijn hoofdje door een gat heen, trokken aan mijn beentjes en een tevreden stem zei "zo dat is gelukt". Plots word ik op de borsten van een vreemde vrouw gedrapeerd! En dat is eigenlijk best wel chill en warm. Hmm volgens mij heb ik die twee stemmen wel vaker gehoord. Dat is vast wel veilig.

Oke, ik mag dus niet daar op dat zachte kussentje blijven liggen? Ineens lig ik in een plastic bakje en hoor ze praten over een bedje! Rollend gingen we ergens heen. Mijn ogen zagen allemaal lichtbollen voorbij komen.  Wow wat zijn die ogen moeilijk open te houden, ik doe ze maar snel weer dicht.

Later lig ik weer op de borst van die mevrouw. " Oh mijn god"  waarom moet dat ding nou in mijn mond. Een donker bruine dop word in mij mond gepropt. Echt om te huilen. Dus dat heb ik ook maar gedaan! Eerst mocht ik er op liggen en moest iedereen huilen nu moet dat in mijn mond. whyyyy.....  blijkbaar deed ik het niet goed en moest ik terug naar mijn plastic bakje ( bedje) daar viel ik weer in slaap. 

Plots hoor ik allemaal vreemde stemmen.  Een mannen stem en een vrouwen stem en dat heel vaak. Ze wilden mij allemaal vasthouden. Hmm.. best wel lekker zo warm tegen de mensen aanliggen.  Ik hoorde dat ik twee keer bij een opa en oma lag en ik lag bij een oom en een tante. Ik besloot dan ook gewoon te gaan slapen.  Het aller lekkerst lag ik bij die bekende stem. Als ik het goed moet begrijpen is dat mijn papa. Lekker warm tegen zijn borst aan liggen zonder die rare dop. Meerdere malen op die avond werd die rare dop in mijn mond geprutst ik snap er werkelijk niks van.  Dus ineens kwam er iets anders in mijn mond. Die dop was koud en raar van structuur. Er druppelde melk uit en dat kwam in mijn mond. Wow wat moet ik nu doen???  Hier wordt ik zo moe van en ik besloot maar gewoon weer te slapen.  De volgende dag begon ik 2 stemmen echt te herkennen.  Deze stemmen zijn er altijd!! Zijn dat mijn papa en mama?? Waarom kan ik ze niet goed zien??  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je