{{ message.message }}
{{ button.text }}

van Smart naar gezins-autootje

Een leuk gezin-loos autootje, was mijn kleine crosskart. Nu moest hij toch echt plaats maken voor een auto waar we wél met z'n 4en in passen

Afbeelding blog 'van Smart naar gezins-autootje' Achtergrond blur afbeelding

Daar was ie dan aangebroken... de dag dat mijn Smart plaats moest gaan maken voor een auto met 5 deuren en een achterbank met 2 kinderstoelen.
Met pijn in mijn Smart-hart hebben we gister een degelijke Hyundai Getz verruild tegen onze vertrouwde Smart die we in 2007 in ons (toen nog) kinderloze leven verwelkomde. Wij hadden toen ook niet bedacht dat deze auto toch nog zoveel opties kon bieden. Heerlijke auto om je woon-werk verkeer in te rijden. Kleine vakanties, fungeren als keukentrapje, een 2 persoonsbed vervoeren en een verhuizing hij heeft het allemaal overleeft. Maar 2 kinderen in vervoeren dat ging hem toch echt niet lukken... De afgelopen 2 jaar hebben we de meest uitdagende logistieke programma's er mee doorlopen. Het ging van: jij brengt de de kids weg, dan ruilen we auto's om, jij gaat naar de werk met de Smart en dan haal ik de kids weer op. Ga er maar aan staan als je wisseldiensten moet werken, dan moet je hiermee een rijke fantasie hebben. 
Vandaag dan voor het eerst met de nieuwe aanwinst de dag begonnen, alles ingeladen inclusief kinders en gaan met die banaan! Nu dat ik dit aan het schrijven ben en alles op bed ligt, moet ik bekennen dat deze dag een stuk rustiger is verlopen omdat we geen stoelen dans hebben hoeven doen. Oke... misschien had ik die eigenwijze Smart-vrouw niet zo lang moeten uit proberen te hangen maar ik denk toch dat elke moeder wel is iets voor zichzelf wil houden (vasthouden). Dit was dat mijn ding maar nu punt bij paaltje is, maakt het me eigenlijk helemaal niets uit en is die rust die ik nu aan het einde van de dag heb mijn nieuwe Ding! =)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je