Snap
  • Mama
  • Babyspullen

Van opruim freak & poetsfanaat naar mama

De vloer zit onder, de handafdrukjes zitten op de trap en er mag weer een wasje gedraait worden maar dat weegt niet op tegen zijn plezier!

Het voelt als een leven geleden, de tijd dat ik haast panisch werd van ieder rondzwervend frutseltje en ik pas tot rust kwam wanneer m'n hele huis aan kant was en er zo min mogelijk 'prikkels' te zien waren. 

En moet je nu eens zien... Ik geniet inmiddels van zijn speelhoekje en het feit dat bijna overal wel iets te vinden is van hem (tot aan duplo-poppetjes in jaszakken aan toe)! Het zou gewoon kaal en leeg voelen als deze spullen er niet meer zouden zijn, want ze staan voor hem en de leuke momenten tijdens speeltijd!

Aangezien ik zelf graag schilder besloot ik één van mijn doeken op de grond te leggen en meneer eens lekker los te laten gaan met vingerverf! 

✓ Oud rompertje aangetrokken
✓ Mama's kluskloffie aangetrokken
✓ Vuilniszak op de grond geplakt
✓ Doek op de vuilniszak geplakt
✓ Badkamer ready to go

En daar gingen we dan! Na voorzichtig kijken en voelen wat dat roze goedje nou eigenlijk is kreeg hij de smaak te pakken en begon de kliederbende! Al glibberend zat hij op het doek om daarna te rest van de kamer ook nog even mee te willen kleuren! Gelukkig was het geen rode verf anders had het verdacht veel op een crime-scene geleken! Verschrikkelijk nuttig ook zo'n vuilniszak eronder *kuch* maar kon ik me er druk om maken? Natuurlijk niet! We hebben het hartstikke leuk gehad en zijn eerste kunstwerk is een feit! 



Vlekken op de muur? Krassen in het laminaat? Een scheurtje meer of minder in de bank? Wat maakt het uit.. Het belangrijkste is dat er hier in huis geleefd en gelachen wordt! En dat is me meer waard...

8 jaar geleden

Jaa ik ben er ook hartstikke trots op natuurlijk! En hoe viezer hoe beter haha ik hou ervan

8 jaar geleden

Wat een mooi schilderij zeg!! Super leuk idee! :D en lekker smerig, hahaha!

8 jaar geleden

Hmmm daar heeft hij wel gelijk in aangezien meneer hier zijn hand in zijn mond stak om er direct achter te komen dat hij dat niet meer moet doen haha ik ben wel van de praktijkervaring ;)

8 jaar geleden

haha hoe meer, hoe gezelliger ;)