{{ message.message }}
{{ button.text }}

Van moeder tot nanny, kinderen zijn mijn passie

Afbeelding blog 'Van moeder tot nanny, kinderen zijn mijn passie '

Hallo mama's (to be)

Ik zal mij even voorstellen: Ik ben Jamie, 29 jaar en getrouwd met Mark. Samen wonen we in Haarlem met onze twee kinderen: Dominca (09 oktober 2013) en Boas (19 april 2018).

Drie dagen in de week ben ik werkzaam als nanny, in een gastgezin met drie kinderen: een tweeling, twee meisjes van net een jaar en jongen van zes.  

Kinderen zijn mijn passie. Al van jongs af aan ben ik ermee bezig. Later kwam de interesse naar hoe deze kleine wezentjes in elkaar zitten. Hun manier van denken vind ik bijzonder, zo puur, recht uit het hart. Als volwassenen kunnen wij daar nog veel van leren.

In mijn beroep als nanny kan ik mijn visie in de praktijk brengen, maar ik wil meer! Daarom heb ik mij aangemeld op mamaplaats, om jullie te inspireren en een kijkje te geven in mijn dagelijks leven. Ook heb ik heb mijn eigen YouTube kanaal waar ik regelmatig video's en vlogs plaats. 

Naast het mama en nanny zijn houd ik van lekker eten en een wijntje op zijn tijd. Leef ik bewust en geniet ik van de kleine dingen.  

Liefs, Jamie


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je