Snap
  • Mama
  • Gezond
  • moeder
  • momtobe
  • ijzer
  • floradix

Van kinderwens tot jonge moeder

Als jonge moeder heb je het druk en is vermoeidheid iets waar je continu tegen aan kan lopen. Tijdens de borstvoedingsperiode is het voor moeders belangrijk om de voeding aan te vullen met extra ijzer voor jou en je baby.

Extra ijzer

Je baby krijgt door middel van borstvoeding veel ijzer binnen voor een goede ontwikkeling van het lichaam en de opbouw van bloed. Daarnaast begin je als jonge moeder vaak al snel weer met werken, moeten er boodschappen gedaan worden, eten op tafel komen en je wilt ook graag tijd maken voor je partner, vrienden, familie en natuurlijk: (niet geheel onbelangrijk) jezelf!

Floradix kan helpen je energieniveau op peil te houden om te kunnen genieten van deze drukke maar ook erg bijzondere en mooie fase van je leven. Floradix is een vloeibaar voedingssupplement en heeft een aantal voordelen. Het wordt snel door het lichaam opgenomen, het kan gemengd worden met bijvoorbeeld vruchtensap (tip: meng Floradix met sinaasappelsap of in je smoothie!) en het is ideaal voor mensen die moeite hebben met het nemen van pillen. 

Met het speciale maatbekertje neem je Floradix heel simpel in bij het ontbijt en het avondeten, zo blijf je de hele dag vol energie!

Ondersteuning bij zwangerschap en vermoeidheid 

Speciaal voor zwangere vrouwen en vrouwen met een kinderwens zijn er Floradix IJzertabletten. Naast een goed opneembare vorm van ijzer, bevatten deze tabletten ook foliumzuur. Foliumzuur draagt bij tot de vorming van de placenta, de groei van je baby en ondersteunt het celdelingsproces. 

Na 10 weken zwangerschap is het niet meer nodig om extra foliumzuur te slikken. Kun je wel nog extra ondersteuning gebruiken bij vermoeidheid? Dan voorziet de vloeibare Floradix IJzer elixer het lichaam van extra ijzer en voedingstoffen zoals de belangrijkste B vitamines en vitamine C. Deze vitamine draagt bij aan de goede opname van het ijzer in het lichaam.

Tijdens de zwangerschap is gezonde voeding extra belangrijk. Hierbij speelt ijzer een grote rol, je hebt namelijk extra ijzer nodig als je zwanger bent. Zo wordt er één liter bloed aangemaakt voor de ontwikkeling en groei van de placenta, hét verbindingsorgaan tussen moeder en kind. Daarnaast heeft de baby ook ijzer nodig voor de aanmaak van het eigen bloed. IJzer draagt bij aan de normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine en helpt bij de vermindering van vermoeidheid en moeheid voor, tijdens en na de zwangerschap. Floradix bevat een goed opneembare vorm van ijzer.

Wanneer welke Floradix?

Wil je weten wanneer je het beste welke vorm van Floradix in kan nemen? Gebruik dan onderstaande tijdslijn als hulpmiddel!

Meer informatie?

Neem dan eens een kijkje op de site van Floradix. Floradix is te koop bij de apotheek en alle drogisten, natuurwinkels en reformzaken.

Heb jij extra ijzer geslikt voor en/of tijdens de zwangerschap?

Dit is een gesponsord artikel

7 jaar geleden

Ik ben zelf niet zo van medicijnen slikken als het niet nodig is. Ik weet dus ook niet of ik dit zelf zou gebruiken maar snap wel dat andere, die bijvoorbeeld erg veel last hebben van vermoeidheid na of tijdens de zwangerschap, deze producten zouden gebruiken.

7 jaar geleden

Al een tijdje opzoek naar extra ondersteuning bij vermoeidheid. Ga maar eventjes de site bezoeken voor meer informatie over alle producten.

7 jaar geleden

Na het zien van dit artikel heb ik direct de Floradix-ijzer tabletten met foliumzuur aangeschaft. Ik heb al een tijdje een kinderwens en wil er nu echt voor gaan. Hopelijk dragen deze tabletten bij aan een goede zwangerschap!

7 jaar geleden

Ik heb zelf na mijn bevalling Floradix ijzer-elixer gebruikt. Mijn energiepijl werd hierdoor echt hoger. Ik merkte direct verschil.