{{ message.message }}
{{ button.text }}

van KINDERWAGEN naar BUGGY, WELKE?!HELP

Ohjee, kinderwagen "KAPOT" , 1 wieltje besloot its over and done.....wat nu?

Afbeelding blog 'van KINDERWAGEN naar BUGGY, WELKE?!HELP'

Tijdens het zoeken naar een nieuw wieltje voor onze BUGABOO, bedacht ik me, waarom een nieuw onderdeel kopen?

Misschien word het tijd om over te stappen op een BUGGY. Mijn vriend zit al een tijdje met de gedachte dat we misschien beter een buggy kunnen aanschaffen, de kinderwagen is zo groot en lomp en neemt veel plek in beslag.

Laatst gingen we een dagje naar het strand, met de kinderwagen. Handig? Nou nee,we konden niet eens bij onze zitplekken komen want de wagen past niet door de deuren heen, dus kind eruit, spullen eruit en wagen in elkaar geklapt, 

een hele coupe in beslag genomen met al onze spullen en uitgeput konden we zitten, toen we er bijna waren konden we weer van voor af aan beginnen. Ik ben geen fan van omslachtig. Dus toen de kinderwagen het begaf (lees 1 klein moertje van een wiel) vond ik het een goed excuus om over te stappen naar een buggy, wel zo makkelijk of?

Nou ik vind het lastig, je hebt zoveeeel keus? En elke buggy is natuurlijk "De Beste". 

Ik heb enkele dingen die ik belangrijk vind in een Buggy

  • Baby moet er lekker in kunnen zitten en SLAPEN, hij slaapt liever in de kinderwagen dan in zn bed?!
  • Hij moet lekker rijden, ik loop (bijna) elke dag minimaal 1,5 uur met baby
  • Hij moet stevig zijn
  • Het liefst een zonnekap die extra ver uitgeklapt kan worden MET UV-protectie
  • Het liefst mee op de fiets kunnen (die ik nog niet heb)
  • handig in en uit klappen, ik ben niet handig, en alhoewel ik de BUGABOO al een jaar heb, ik ben nog steeds niet snel in het in en uit klappen van de wagen.
  • and please LET IT BE PRETTY

Lieve mama's kunnen jullie me alsjeblieft helpen? Want ik ben verdwaald in Buggy Versus Kinderwagen land!

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je