{{ message.message }}
{{ button.text }}

Van je kind moet je het maar hebben!

Afbeelding blog 'Van je kind moet je het maar hebben!'

Laatst las ik hier een blog over de niet subtiele of zelfs botte eerlijkheid van kinderen. Heerlijk, vind ik het. Kinderen zijn tenminste recht voor de raap, dat kan je van veel volwassenen absoluut niet zeggen. Wat dat betreft kunnen wij nog veel van die kleintjes leren.Maar toch....

Sinds een klein half jaar heb ik de huidziekte Psoriasis. Daarvoor heb ik tot voor kort lichttherapie gehad, waardoor mijn huid toch wel wat verouderd. Daarnaast ben ik natuurlijk over een paar jaartjes alweer 40 jaar. ( al blijft het raar om dat zo zwart op wit te zien ) Door de Psoriasis en bijkomende klachten zit ik al een poosje even wat minder in mijn vel.

Vorige week stond ik op een 'goede' dag voor de spiegel met de gedachte dat ik toch nog best tevreden met mezelf mag zijn; het kan immers allemaal veel erger. Net daarna wijst mijn jongste dochter van 4 jaar naar mijn 'decolleté en vraagt bezorgd:"Mama, waarom heb jij daar eigenlijk soms van die scheuren???" Ha,ha, ik moest natuurlijk heel hard lachen, want kan het nog minder subtiel? Duidelijk was het in ieder geval wel: ze bedoelde natuurlijk die paar rimpels onder mijn hals. Van je kind moet je het maar hebben!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je