Snap
  • Mama
  • Babyspullen

Van het ene cadeau naar het andere!

Vorig weekend super verwend met 2 cadeau's, één gekregen van mijn vriend en één verrassing van mamaplaats!

Afgelopen zaterdagmorgen de kids naar mijn ouders gebracht om mijn verjaardagscadeau, die ik ruim een halfjaar geleden van mijn vriend had gekregen, te innen! Een glamour fotoshoot! Helaas wel aan de andere zijde van het land, maar ach dan gingen we meteen even op visite bij kennissen die er in de buurt wonen en die we al een hele poos niet meer hadden gezien. 

Daar aangekomen met wat kleding werd ik door de fotograaf zelf in de make-up gezet en stak ie mijn haar in de diverse krultangen. De foto's werden geschoten met wat overdreven enthousiasme van de fotograaf. Het leek wel of deze meneer klaar kwam bij elke foto whahaha! Juist ja, mooi ja, houden zo ja, juist, juist, ja ja ja. Ik moest lachen van de fotograaf maar dat was op deze manier niet zo heel moeilijk. Van binnen lag ik dubbel van het lachen. Een paar dagen later ontving ik de cd met de gemaakte foto's en ik met een maatje meer, ook nog wat extra ivm mijn zwangerschapskilo's die ik nog niet geheel kwijt ben, vond meteen dat de fullbody-foto's niet bij mij in de smaak vielen, jammer genoeg. De portretfoto's waren wel prachtig. Een tip voor iedereen bij een fotoshoot draag of heel goed passend ondergoed of draag een jasje die over je lovehandles vallen! Erna zijn we nog even bij onze kennissen op de koffie geweest, dat was zeker gezellig na zo lange tijd.

Bij thuiskomst later die dag lag er een briefje van de pakketbezorger in onze brievenbus. Wat moest dat toch zijn...? Ik had toch niets besteld ofzo. Het pakketje was bij de buren afgegeven, maar het was al laat dus de volgende morgen kwam onze lieve buurman het even brengen. Het was best een grote doos, dus nieuwsgierig als wat opende wij het pakketje. Yeah ik had een prijs gewonnen met een van de ontwerpen van de geboortekaartjes van onze kids. Hier was ik sowieso al trots op, omdat ik deze echt geheel zelf had bedacht en ontworpen, maar de erkenning van mamaplaats.nl dat is helemaal tof!

Mamaplaats, dank jullie voor het leuke tijdschrift en de heerlijke chocolade, hier ga ik van de week in mijn korte vakantie eens lekker van genieten!

8 jaar geleden

Graag gedaan! :-)

8 jaar geleden

Gaaf dat je herkenning hebt gekregen daarvoor! :) Ga eens op zoek naar je kaartje, daar ben ik wel benieuwd naar natuurlijk! Verder gaaf dat je een fotoshoot kreeg! Ken het gevoel met de zwangerschapskilo's! Die verdwijnen helaas niet ;)

8 jaar geleden

Leuk hoor! Lekker nagenieten ;)