{{ message.message }}
{{ button.text }}

Van geluk naar verdriet

Ineens zitten we in een draaimolen. We dachten happy zwanger te zijn, mijn de 8 weken echo liet wat anders zien.

Afbeelding blog 'Van geluk naar verdriet' Achtergrond blur afbeelding

In juli besloten we dat we graag een tweede kindje wilden. Een maand later raakte ik al zwanger. wat waren we blij. Na 6 weken de verloskundige gebeld voor een afspraak. die werd ingepland in de 8e week van mijn zwangerschap. Hoewel ik bijna niet misselijk was voelde ik me echt zwanger en hadden we geen moment het idee dat het op een miskraam uit zou draaien. Maar ons geluk veranderde in enkele minuten toen de verloskundige de echo maakte. De echo liet geen minimensje zien maar enkel een lege vruchtzak. Weg was onze droom en geluk maakte plaats voor verdriet. We kwamen in een draaimolen terecht van verdriet. We wilden sterk blijven voor onze dochter, maar dat ging heel moeilijk. De miskraam kwam enkele dagen later vanzelf op gang en dat maakte het verdriet nog wat groter. Inmiddels heb ik mij er bij neergelegd. 

Wat ik wel erg vind is dat er bij onze vrienden en kennissen en de collega's van mijn man geen plek bleek te zijn voor het verdriet wat mijn man had.Even huilen mocht wel maar dat hij het er nu nog moeilijk mee heeft begrijpen maar weinig mensen. er wordt hem letterlijk gezegt dat het voor mij als moeder erger is....

We proberen het nu te verwerken en hopen in de toekomst toch een tweede wonder in onze armen te kunnen sluiten

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je