{{ message.message }}
{{ button.text }}

Van fashionchick naar loedermoeder (of toch niet...)

Hoe ik was voor ik moeder werd en dacht te worden als moeder, en hoe ben ik nu als moeder!

Afbeelding blog 'Van fashionchick naar loedermoeder (of toch niet...)' Achtergrond blur afbeelding

Een barbiepop wilde ik mezelf niet noemen, ik bedoel ik heb geen botox/fillers/silicone zelfs geen nepnagels. Maar zonder make-up de deur uitgaan en mijn haar in de krul was voor mijn zwangerschap een NO go. Maar echt ik ging werkelijk nooit zonder make-up de deur uit.

Ik noem het een hobby, ik vind mezelf optutten en "mooi" maken zo leuk,  make upje hier make upje daar, lipglosje op en stralen maar. Uiteraard wel mooi natuurlijk ik houd niet van TE geplamuurd. Wacht ik vergeet de liefde voor krullen maken in mijn haar. Vol ongeloof vertel ik mensen die mij complimenteren over mijn krullen altijd dat ik dat binnen 10min gefixed heb , ja het is echt waar. Dat maakt mijn gezichtsuitdrukking voor mij echt af. Je weet wat ze zeggen "als je haar maar goed zit".

Ik verklaarde dan ook iedereen voor gek die mij vertelde, wacht maar tot die kleine er is dan veranderd alles.Kon me niet voorstellen dat ik daarin zou veranderen. 

In mijn zwangerschap veranderde niets , mijn haar was dikker en voller dan ooit geweest, de krullen leken nog meer shine te bevatten, ja ik voelde me buiten het "dik" zijn best mooi.

Toen ik bevallen was raakte ik gelukkig mega snel de aangekomen kilo's kwijt. Maar door alle persoonlijke omstandigheden had ik vooral GEEN behoefte aan mooie kleding en mijzelf optutten. Ik deed alleen een likje mascara op en ohja handig zeg haarelastieken daar heb je MISS knottie hoor.

Jeminee HOE doen al die moeders dat?Vooral de eerste paar maanden, ja hoor ik was echt omgetoverd tot loedermoeder, weet je wat overigens ook fantastisch is DE joggingbroek.  Je denkt toch niet dat ik daar eerst ooit weleens in boodschappen ging doen. Nu wel hahaha! Ik ging wel een keer winkelen met mijn moeder, want echt niets paste meer, als ik nu in de kast kijk en zie wat ik toen shopte ,ook echt totaal niet ik , heb de artikelen ook snel weer uit mijn kast gehaald. Was mijn geest ineens gek geworden ofzo.  Maargoed het is goedgekomen vanaf ongeveer 8 maanden na de geboorte kreeg ik mijn oude vibe weer beetje bij beetje terug, ik kreeg weer plezier in het "mooi" maken. 

Mijn haar is wel heel erg uitgevallen, en veel krullen is echt geen optie , maar zo af en toe lekker de krul erin moet weer kunnen. 

Shoppen kan ik ook weer als de beste, echt heel zielig voor de bankpas, pfff !

Ik moet bekennen dat ik ook nog steeds weleens loedermoeder ben,  als er niets op de planning staat, en ik met Bo thuis ben gaat lekker die knot op mijn hoofd en een matig make-upje. Nee dit had ik niet verwacht dat ik zo makkelijk zou worden, maarja ben er wel achter gekomen dat soms makkelijk zijn ook heel chill is.  

Dus even duidelijk voor de balans laten we zeggen 70% fashionmommy en 30% loedermoeder it is!

I like it♡

Ben jij veranderd sinds jij moeder bent?

Liefs X Samantha

sammy_fashionandlifestyle instagram

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je