{{ message.message }}
{{ button.text }}

Valentijnsdag voor moeders (en vaders!)

De dag van de liefde gaat aan weinig mensen voorbij. Echt goed uitpakken is voor veel vrouwen (en mannen) op deze Valentijnsdag lastig, maar ook met een kleintje onderweg is een sexy valentijnsoutfit goed te doen!

Afbeelding blog 'Valentijnsdag voor moeders (en vaders!)' Achtergrond blur afbeelding
De dag van de liefde gaat aan weinig mensen voorbij. Echt goed uitpakken is voor veel vrouwen (en mannen) op deze Valentijnsdag lastig, maar ook met een kleintje onderweg is een sexy valentijnsoutfit goed te doen! Daarom heeft Pantyfashion een unieke Valentijnskorting van 21% om je man eens goed te verrassen. Tot en met 14 februari zijn de Satin Look 15 Hold Ups verkrijgbaar voor slechts €11,00. De actie loopt tot en met de dag voor Valentijn en dan kun je ze nog prima bestellen, voor 15:00 besteld betekent namelijk de volgende dag al in huis. De hold-ups zijn door toevoeging van aloë vera anti-allergisch Het is dus voor niemand nodig om deze bijzondere dag in een relatie zonder extra'tje voorbij te laten gaan. Deze hold-ups zullen het hart van elke man sneller doen kloppen en een stukje passie brengen in de relatie. Geniet ervan en laat je een dagje gaan! Naast hold-ups zijn er nog tal van andere fashion panty's te vinden op Pantyfashion. Maak een keuze uit de verschillende hippe kleuren of een voordelige basis panty. Mocht je behoefte hebben aan extra steun dan zijn er steunpanty's oplopend tot steunklasse 3 te krijgen en zelfs panty's die extra verwarmend of verkoelend werken zijn beschikbaar. Ga direct naar de Webshop en bestel de Hold-Ups! (Verzending in NL en België)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je