{{ message.message }}
{{ button.text }}

Valentijnsdag

Heel grappig, maar ik kan me nog goed herinneren wanneer ik voor de eerste keer met Valentijnsdag in aanraking kwam: ik moet een jaar of 8 a 9 zijn geweest, toen ik een aflevering van de Smurfen keek. Een smurf ( ik dacht Grote Smurf ) gaf een cadeau aan Smurfin, omdat het Valentijnsdag was. Ik ben toen zelf naar de winkel gegaan en heb van mijn zakgeld een cadeautje voor mama en papa gekocht (wat weet ik helaas niet meer....al een jaar of 29 geleden..... confronterend als ik het zo op schrijf, hi,hi)voor VALENTIJN!!!!! Het leuke is dat mijn ouders er nog nooit van hadden gehoord en het in Nederland toen ook nog niet echt bekend was. Achteraf wel schattig,toch?

Afbeelding blog 'Valentijnsdag'
Vandaag, 14 februari, is het weer zo ver: Valentijnsdag. Heel grappig, maar ik kan me nog goed herinneren wanneer ik voor de eerste keer met Valentijnsdag in aanraking kwam: ik moet een jaar of 8 a 9 zijn geweest, toen ik een aflevering van de Smurfen keek. Een smurf ( ik dacht Grote Smurf ) gaf een cadeau aan Smurfin, omdat het Valentijnsdag was. Ik ben toen zelf naar de winkel gegaan en heb van mijn zakgeld een cadeautje voor mama en papa gekocht (wat weet ik helaas niet meer....al een jaar of 29 geleden..... confronterend als ik het zo op schrijf, hi,hi)voor VALENTIJN!!!!! Het leuke is dat mijn ouders er nog nooit van hadden gehoord en het in Nederland toen ook nog niet echt bekend was. Achteraf wel schattig,toch? Eigenlijk heb ik nu een dubbel gevoel bij Valentijnsdag: het is erg commercieel en daarnaast moet het toch eigenlijk iedere dag een beetje Valentijns / vader / moederdag etc zijn, toch vind ik iets kleins doen ook wel weer leuk. Ik heb een kaart en een cadeautje gekocht voor mijn partner ( een mooie riem ) en ik verwacht stiekem vanavond ook nog wel een kleinigheidje...hi,hi... Doen jullie nog iets extra`s voor elkaar op deze dag van de LIEFDE? Mocht je het helemaal vergeten zijn en last-minute nog wat inspiratie nodig hebben om je partner te verrassen, ga dan op deze website naar de zoekfunctie en typ Valentijn (of Nienke) in. Je krijgt dan het artikel dat ik gisteren voor Mamaplaats heb geschreven. Happy Valentine!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je