Snap
  • Mama
  • Babyspullen
  • Relatie
  • valentijn
  • liefde
  • smartwatch
  • technologie

VALENTIJN-idee? Deel de liefde, zeg Hey!

Stuur je liefje een aanraking, waar ook ter wereld.

Valentijnsdag. Ook al heb je er misschien niets mee, ik neem aan dat je je geliefde toch dicht bij je wilt hebben. Om elkaar een knuffel te geven, of gewoon even aan te raken. Want een aanraking zegt soms meer dan duizend woorden. Dit geldt helemaal voor geliefden die - om welke reden dan ook - niet bij elkaar kunnen zijn. Heb jij zo'n verre liefde? Een Nederlandse ontwerper bedacht er iets op. HEY, een revolutionaire armband waarmee je je liefje op afstand een aanraking kunt sturen.

Knijp me eens?

Deze uitvinding gebruikt smart technology waarmee je aanrakingen kunt versturen, waar je je ook bevindt. Het is de allereerste armband die menselijke aanraking nabootst.

Je krijgt geen schokje of vibratie, maar echt een zacht 'knijpje'. Wanneer je de aanraking krijgt weet je dat het van de - voor jou -  belangrijkste persoon op aarde komt.

Hoe werkt HEY?

De armband communiceert door middel van Bluetooth met je smartphone.

Jouw aanraking wordt via je smartphone verzonden naar de gekoppelde tweede smartphone en armband. De ontvanger voelt jouw liefdevolle berichtje alsof er iemand heel zacht in zijn of haar pols knijpt.

Het slimme ontwerp zorgt ervoor dat je nooit per ongeluk een aanraking krijgt, want om een aanraking te versturen moet je de armband op twee punten gelijktijdig aanraken.

Een paar armbanden kost 99 euro. Ze zijn (in de pre-order) te bestellen op de website van HEY

HEY, zit me niet zo te knijpen man!

Ik vind het concept van deze armband wel tof. En hij ziet er ook nog stijlvol uit. 

Het is dat mijn man en ik in hetzelfde huis wonen, anders wist ik het wel.... alleen zou ik bij gebruik van de armband wel een afspraak maken over het aantal 'knijpjes'. Voor je het weet erger je je kapot en is je relatie over!

Heb jij een leuke tech-tip voor Valentijn? 

See you here, CoolhuntMom

Bedankt voor je prachtige maar oh zo verdrietige reactie Damaya, daar ben ik wel even stil van... x

6 jaar geleden

Wat jammer dat het niet werkt tot de maan en de sterren, de wereld van waar je nooit meer terug kunt komen en je alleen je herinneringen nog kunt koesteren, tot we weer samen zijn....... Liefs D xxx