{{ message.message }}
{{ button.text }}

Valantie vieren doen wij zo!

Dit jaar helaas niet op een wel verdiende ontspannende vakantie.. maar dat houdt niet in dat we niet aan het genieten zijn. “Dit is de leukste zomervakantie ooit!” Aldus Pita.

Afbeelding blog 'Valantie vieren doen wij zo!' Achtergrond blur afbeelding

Hierbij twee simpele dagen uit onze “leuke” zomervakantie.

Een onverwachts filmavondje met wat buurtkids. En ik schrijf onverwachts omdat ik eigenlijk weinig echt van te voren plan, zo impulsief als ik ben. Dat scheelt ten eerste een hoop (voorbereidings)stress, en ten tweede je weet nooit wat je kan verwachten bij het onverwachtse en dat maakt het juist leuk.

Eind van de middag besloten Pita en ik om rond 19:00uur een filmavondje te houden samen met haar twee buurmeisjes. “Ow mama we hebben  K. en S. ook uitgenodigd.” Oké helemaal leuk, hoe meer zielen hoe meer vreugde. Daar kwam later ook nog B. bij. Iedereen kwam om de afgesproken tijd en onderling hadden ze afgesproken om allemaal iets lekkers mee te nemen, kwam dat even mooi uit met vrij weinig in huis. “Ow en T. komt ook nog, die hebben we ook uitgenodigd.” Hihi de kindjes regelen het allemaal wel, en wat een gezellige boel, van 2 naar ineens 8 kids in huis, inclusief een baby die niet echt van hele erge drukte in huis houdt. Maar nu was de baby de gangmaker en had de grootse lol in z’n loopkar tussen al die “grote, drukke, gezellige” kids.

Heerlijk als kindjes zo genieten met elkaar, natuurlijk wel met regels en grenzen. Twee en een halve Zak chips, popcorn, een grote bak zoutjes en een bak schepijs later gingen ze goed gevuld, druk, hyper, moe maar voldaan met tegenzin weer naar huis. Of ze de film kunnen navertellen dat vraag ik me af.

Ook waren we deze zomervakantie uitgenodigd om een keer langs te komen op de camping in Drenthe door de vader van een klasgenootje van Pita. En wie wilt er nu niet met mooi weer op een camping zitten!?

Met recht het leukste vakantiepark van Nederland. Tot nu toe is Molecaten Park Kuierpad mijn nummer 1, zeker een aanrader en dat na 1 dagje. Wat onwijs groot, leuk en er is echt superveel te doen daar.

Dus zoals gewend, dit keer een kort maar krachtige Nederlandse Roadtrip, na twee uur al op bestemming zijn is voor ons een luxe. En voor de eerste keer met baby deze zomervakantie. Ik ben zo trots op hem, hij past zich zo goed aan, z’n slaapjes doet hij lekker buiten op de grond op een handdoek en hij vermaakt zich prima in het water als ook op het gras. Samen met een trotse grote zus die gek op hem is.

Na aankomst in de buitenlucht geluncht om vervolgens in onze zwemkleding heerlijk te genieten aan het strandje vlak naast de caravan.

Een klein detail is dat we op visite waren op de éénouder-plekken. En ik moet zeggen als alleenstaande ouder is dat helemaal niet erg, wie weet ontmoet ik “de ware” wel.

Het camping gevoel is eigenlijk geweldig. Iedereen kent elkaar, helpt elkaar, leeft buiten, alle kinderen spelen met elkaar, je bent eigenlijk nooit alleen ook al ben je alleen, genoeg aanspraak. Dus waarom gaan wij eigenlijk nooit kamperen? Wie weet gaat daar verandering in komen...

‘s Avonds met een groep een gezellige BBQ met een heerlijk glas wijn. Lekker kletsen en lachen, gieren, brullen. Deze dag voelt qua ontspanning aan als een week te zijn weggeweest, zo heerlijk ontspannend was het.

Ik was wel enorm blij dat ik eindelijk om 00:30uur in m’n bed lag, want uitslapen zit er bij mij nooit bij.

Afbeelding blog 'Valantie vieren doen wij zo!'

Als je kindjes dankbaar en blij zijn voor weer een leuke dag maakt dat ook mama blij.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je