{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vakantieboeken: Check!

Vanochtend onze vakantie geboekt! Eerder dan gedacht onze bestemming bepaald. Maar wat moeten we meenemen! Helpen jullie mee?

Afbeelding blog 'Vakantieboeken: Check!'

We hebben vanochtend onze zomervakantie 2016 geboekt. We gaan kamperen! Lekker ruim anderhalve week ertussen uit.

Eigenlijk wilde we wachten op een leuke aanbieding voor een verblijf in een stacaravan of compleet ingerichte tent. En bij slecht voorspeld weer zouden we met het vliegtuig erop uit trekken. Echter bij het kijken naar leuke locaties gisteravond bleek al snel dat de wat leukere vlieg vakanties geen gunstige vliegdagen hebben en dan ook nog eens erg duur zijn. Onze kleinste man moet namelijk in het vliegtuig een eigen stoel en is daardoor ook een stuk duurder dan afgelopen jaar. Dus dan maar zoeken naar een leuke plaats in Nederland. Alleen hebben we wel wat eisen: moet aan de kust zijn, moet ook binnen activiteiten hebben (zwembad of binnenspeeltuin of op het park of dicht in de buurt). Leuk park gevonden (heeft Papa vroeger ook gestaan), alleen waren alle verhuur accommodaties al vol geboekt voor de anderhalve week dat wij kunnen. Flink balen dus. Wel wat anders gevonden, maar toch niet helemaal naar wens dus dan toch maar niet.

We hebben er een nachtje over geslapen en dan toch vanochtend maar een kampeerplaats geboekt.... detail: heb daarna pas de tent van mijn vader geregeld hahaha.Maar die mogen we lenen. Nu nog even kijken wat we verder nodig hebben: koelkastje, skottelbraai, etc. etc.

Heb jij een tip voor ons wat we niet mogen vergeten? Of nog andere tips & tricks voor kamperen met kinderen? Mijn kids zijn 5 en 2 jaar oud als we gaan. Kleinste slaapt in zijn campingbedje. Please let me know!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je