{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vakantie van Oppas Opa en Oma

Afbeelding blog 'Vakantie van Oppas Opa en Oma' Achtergrond blur afbeelding

Daar stond ik dan afgelopen dinsdag. Ik kreeg te horen dat mijn schoonvader en zijn vrouw op vakantie zouden gaan drie weken. Het zweet brak me uit. Mijn werkrooster was al bekend en mijn vriend werkt sowieso full-time. Waarom hebben ze dit niet eerder gezegd, dan had ik daar rekening mee kunnen houden en had ik vrij gevraagd. Maar nee hoor en dit is niet de eerste keer dat ze mij dit flikte.

Mijn dochter gaat een dag in de week naar het kinderdagverblijf, een dag naar mijn schoonvader en zijn vrouw, een dag naar mijn schoonmoeder. Maar goed schoonmoeder moet werken op maandag, broer werken, schoonfamilie werken. mijn vader en vriendin werken... okay en nu......

Goed op het werk even kijken of ik kan ruilen met iemand, wordt lastig want ik ben op dinsdag en woensdag niet beschikbaar omdat ik dan voor mijn dochter moet zorgen. Dan maar een weekend dag extra werken, maar helaas niemand kon wisselen. Uiteindelijk hebben ze op het werk van mijn vriend de planning omgegooid en heeft hij twee dagen vrij genomen (gelukkig was ik de derde vrij).

Maar goed wat een gestress en geregel als iets niet gecommuniceerd wordt! Schoonouders grrr soms dan!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je