{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vakantie met peuter en baby

Een vakantie met baby en peuter; wat is leuk om te doen? Waar kies je voor? Blijven we in Nederland of toch het buitenland?

Afbeelding blog 'Vakantie met peuter en baby'

tja.. Wat gaat het worden? We wilden voor mijn verlof was afgelopen nog op vakantie; dat stond vast. Maar waarheen? Ik droomde heel eerlijk gezegd over Griekenland of Turkije; lekker all-in luieren. Manlief zag dat veel minder zitten, die wilde liever door Schotland of engeland rondreizen. 

Uiteindelijk is het Frankrijk geworden. Met mijn schoonouders zouden we toch ook nog naar Disneyland gaan voor een paar dagen, dus daarvoor maar naar Frankrijk. Maar ja, is best een groot land...

Een paar jaar eerder waren we in een huisje geweest van een Nederlandse eigenaresse. Heerlijk met een eigen tuin waar de hond haar gang kon gaan en prachtige omgeving. Maar ja.. Weinig te doen verder.

Helemaal de zuidkust hadden we allebei geen zin in, want dat is toch weer 2 dagen rijden en dat willen we eigenlijk niet.

Toen kwam een center parcs boek binnen. Met parken in Frankrijk! Het is het park in het Franse moezelgebied geworden. Mooie natuur, maar op het park ook genoeg te doen. Een prachtig zwembad, kinderboerderij en binnenspeeltuin. En erg mooie huisjes. In 1 dag te rijden!

Eerst een ruime week op het park en dan door naar Disneyland. Voor onze oudste gaat het nog tegenvallen; die roept dat ze op vakantie gaat naar mickey en minnie. Vanmorgen toch maar foto's laten zien van het eerste park. De geitjes op de foto vielen in de smaak, nu maar hopen dat het op de vakantie zelf ook goed gaat.

Nu eerst maar lijsten maken wat je mee moet nemen.. Maar goed dat we zo'n grote auto hebben, want die zit straks helemaal vol. Wat moet je veel mee nemen zeg met twee kinderen... Oh ja, ook tussendoor nog maar een portable dvd speler aanschaffen, want anders duurt de reis wel erg lang. 

Oh en voor we het vergeten... Als we terug komen is het vaderdag, dus dat cadeau moet ook al klaar zijn. Wordt nog een drukke week met voorbereidingen ;-)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je