{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vakantie?! Ben kapot, gesloopt

Net terug van een heerlijke vakantie op het zonnige Kos (Griekenland, voor de leken onder ons). Het was echt heerlijk.

Afbeelding blog 'Vakantie?! Ben kapot, gesloopt '

Net terug van een heerlijke vakantie op het zonnige Kos (Griekenland, voor de leken onder ons). Het was echt heerlijk. Volop zon nog zo’n 35 graden gemiddeld, heerlijk gezwommen in een van de drie zwembaden die het complex rijk was.

 Onze grote meid begon de vakantie met vijf kurkjes (drijvers) om haar middel en eindigde de vakantie met nog maar slechts 2 krukjes! En onze kleine vent is inmiddels ook helemaal watervrij. Met zijn vleugeltjes aan sprong hij overal, ene tweeje in.

Ook hebben we genoten van de minidisco. Verder was de animatie beperkt voor de kinderen, dat was wel jammer omdat ons Nederlandse animatie beloofd werd, echter was het Nederlandse meisje een week voor onze aankomst vertrokken en kon ons dametje niet meedoen met de kinderclub van de reisorganisatie omdat ze alleen Engelse en Duits sprekende kinderen toelieten. Gelukkig was er nog wel een internationale kinderclub van het hotel zelf, maar ook daar sprak niemand Nederlands. We hebben daar slechts eenmaal gebruik van gemaakt.

We hebben ook lekker rondgefietst op Kos en wat bezienswaardigheden bekeken. Zo ook de boom van Hypocrates en wat oude ruines. En natuurlijk konden we niet om de vluchtelingen heen, al was dat voor ons geen bezienswaardigheid (voor de media wel! En daar speelde de vluchtelingen handig op in). Ik moet zeggen Griekenland doet wat ze kunnen. Ze hebben allemaal tenten uitgedeeld zodat ze kunnen overnachten. Ook denkt Griekenland over hun grootste inkomsten bron -> de toeristen. De vluchtelingen mogen namelijk niet overal gaan en staan waar ze willen. Politie en militairen houden toezicht. Dat gaf ons in ieder geval een veilig gevoel.

Het strand was heerlijk! Wel een beetje jammer van het kiezelstrand, maar met waterschoentjes aan was het prima te doen en ook de tempratuur was heerlijk. De kleine schelpjes die gezocht moesten worden waren een grote hit bij ons dametje en daar moet natuurlijk deze week nog mee geknutseld worden.

In het vliegtuig deden beide kids het prima. Al dacht de dame op de heen weg voor ons daar voor vertrek al anders over. Ach ja…. Negeren negeren negeren en na het landen heeeel erg overdreven te hard zeggen tegen de kinderen dat ze het super goed gedaan hebben. Met natuurlijk een flinke knipoog naar die dame hahah. Heeft geen kinderen… tja…

Maar bij gekomen? Nee absoluut niet! Het is warm daar wordt je al sneller moe van. Continu de kids in de gaten houden wat thuis niet continu hoeft is toch wel heel erg vermoeiend. Nee Papa en Mama zijn nu nog twee weken vrij en in deze weken hebben wij ECHT vakantie en kunnen we bijkomen hahah Maar het was wel heerlijk!

En met mijn Oma-tje gaat het nog steeds hetzelfde... dus gelukkig hebben wij de juiste keuze gemaakt!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je