{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vakantie 2017, voorboeking gemaakt!

​Al hoewel de zomervakantie pas net voorbij is. Hebben wij alweer gekeken naar de zomervakantie van 2017. Beetje vroeg misschien?!

Afbeelding blog 'Vakantie 2017, voorboeking gemaakt!'

Al hoewel de zomervakantie pas net voorbij is. Hebben wij alweer gekeken naar de zomervakantie van 2017. Beetje vroeg misschien?!

Aangezien we een super kampeervakantie gehad en we heel graag weer terug willen in de zomervakantie hebben we alvast zitten kijken wat de mogelijkheden zijn om in de zomervakantie 2017 wederom te gaan kamperen bij dezelfde camping als we dit jaar geweest zijn. Hoopvol ging ik dus online kijken of boeken al mogelijk was, en dat was zo! Meteen gekeken wanneer we op vakantie konden en willen gaan.

Na wat wikken en wegen besloten de eerste twee weken van de zomervakantie te nemen, daar dat voor mijn werk de beste optie zou zijn. Op de website gekeken wat de mogelijkheden waren voor die periode. Nu blijken ze nog slechts 6 plekken beschikbaar te hebben, allemaal plekken die niet aan onze wensen voldoen.

Enigszins teleurgesteld besluiten we het af te wachten. Het zijn immers nog voorboekingen en wie weet komen er plekken vrij. De vervaldatum genoteerd in onze agenda.

Zojuist op mijn werk de vakantieaanvraag doorgesproken. De weken waren prima, kond wel geregeld worden. De manager zou dan voor mij op vakantie gaan. Ze vroeg zich af wanneer haar kinderen vakantie krijgen. Dus de kalender er weer bij gepakt en tot mijn verbazing zie ik dat ik een week te laat heb gekeken. Zoals we nu gekeken hadden, zouden we de 2e en 3e week gaan en dat wilde we niet. Dus overnieuw gekeken of de 1e en 2e week wel beschikbaarheid was op de camping en die was er! YES! Zouden we toch voor twee weken terug kunnen gaan. Even een snel telefoontje naar huis en boeken maar! In overleg met mijn manager, die nog heel hard roept: snel kijken en boeken dan MUTS.

Helemaal blij ben ik dus dat we weer heerlijk gaan kamperen! De kids weten nog van niets, maar die zullen het ook erg leuk vinden! Heb er nu al weer zin in. Even jaartje hard werken (dan krijgen we hopelijk weer het weer wat we verdienen, zoals afgelopen jaar). O ja, en de betaling niet vergeten te doen. Anders wordt onze voorboeking geannuleerd. Zometeen gelijk in de opdrachten van de bankrekening klaar zetten!

Wil je meer lezen? Bekijk mijn website en/of facebookpagina.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je