{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vakantie 2016: Glamping

Voor de zomervakantie 2016 willen wij gaan glamperen! Hebben jullie nog top tips?

Afbeelding blog 'Vakantie 2016: Glamping'

In de zomervakantie willen wij twee weken gaan glamperen. Maar dan wel met een paar "maars"..

- We willen niet te lang in de auto zitten, dus Zuid Frankrijk is een no-go. 8-9 uur in de auto met twee kids vind ik wel de max.

- Het moet een kindvriendelijk park zijn;

- We zouden ook graag een buitenzwembad op het park willen;

- In de tent of chalet of ander onderkomen liefste geen tweede etage met trap.

Onze voorkeur gaat uit naar een tent, wij hebben deze zelf niet dus dan gaan we er een huren. Ik kwam al de mooiste tenten tegen, maar ik kan natuurlijk ook jullie hulp inschakelen. Wie weet hebben jullie een super vakantie gehad op een park die aan bovenstaande eisen voldoet? En is dat park zeker weten de moeite waard? Dan zou ik graag willen weten hoe dat park heet en waar het ligt. Dan kan ik mijn planning in orde gaan maken.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je