{{ message.message }}
{{ button.text }}

vaderschapstest doen of niet doen

De vader wil een dna test tijdens de zwangerschap. Ik ben bang voor de risico's.

Afbeelding blog 'vaderschapstest doen of niet doen'

Een maand geleden kreeg ik een bericht van mijn ex. Daar in stond dat hij een dna test wil. Mijn  eerste reactie was: WTF hoe durf je! Als hij nou gewoon terug rekent. Dan kon hij zien dat ik op dat moment bij hem was. Aangezien dat onze relatie niet zo lang van duur was.

Toch begreep ik het wel na loop van tijd maar toch. Wat moest ik doen? Aan hem denken of aan mijzelf. Ik zocht op internet wat de risico's waren van een vaderschapstest. Een verhoogd risco op een miskraam. Ik dacht gelijk NEE, kom maar terug als ik ben bevallen. 

Egoïstisch? Nee ik kies ervoor dat het kind gezond wordt geboren. Nu moet ik het hem vertellen, wat voor strijd wordt dat? 

Ik heb besloten dat ik geen vaderschaptest ga doen!

Afwachtend op de reactie van hem...... 

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je