Snap
  • Mama
  • Relatie

vaderschapstest doen of niet doen

De vader wil een dna test tijdens de zwangerschap. Ik ben bang voor de risico's.

Een maand geleden kreeg ik een bericht van mijn ex. Daar in stond dat hij een dna test wil. Mijn  eerste reactie was: WTF hoe durf je! Als hij nou gewoon terug rekent. Dan kon hij zien dat ik op dat moment bij hem was. Aangezien dat onze relatie niet zo lang van duur was.

Toch begreep ik het wel na loop van tijd maar toch. Wat moest ik doen? Aan hem denken of aan mijzelf. Ik zocht op internet wat de risico's waren van een vaderschapstest. Een verhoogd risco op een miskraam. Ik dacht gelijk NEE, kom maar terug als ik ben bevallen. 

Egoïstisch? Nee ik kies ervoor dat het kind gezond wordt geboren. Nu moet ik het hem vertellen, wat voor strijd wordt dat? 

Ik heb besloten dat ik geen vaderschaptest ga doen!

Afwachtend op de reactie van hem...... 

9 jaar geleden

Goede keus, zeg ik van een veilige afstand. Kan me voorstellen dat het voor jou allemaal heftig is. Ik hoop dat hij je keus begrijpt en respecteert.

9 jaar geleden

Ik heb voor de zelfde keus gestaan en ik heb er toen voor besloten om het niet te doen. Met het gevolg dat ik nu me dochter alleen opvoed. Ik zou het ook zeker niet doen injectie zwangerschap

9 jaar geleden

Wat een vervelende start van iets prachtigs: Een kindje!!

9 jaar geleden

Goed zo dat je voor je kindje kiest! Hij moet maar geduld hebben (dat zeg ik wel makkelijk zo) en begrijpen dat er risico`s aan zitten. Ik denk dat je ex respect moet hebben voor het ongeboren kindje in je buik en jou keuze om te zorgen dat je kindje gezond te wereld komt. Geniet van je baby in je buik. Ik hoop dat het gesprek goed gaat.