{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vaders en kleding flaters

Papa zijn is toch een vak apart. De vrouwen verwachten maar dat de mannen onze stijl wel hebben afgekeken en weten hoe bepaalde kledij uit onze spruiten hun kasten gedragen en aangetrokken zouden moeten worden. Niets is minder waar. Shirts worden vergeten, luiers zitten verkeerd om. Roze en oranje worden gematched, overallen zonder shirt, outfits zonder broek. Of een badpak als romper en verbaasd zijn dat er geen drukknopjes onder zitten. Zijn nog maar een greep uit de dingen die ik voorbij heb zien komen.. En dan niet eens perse bij mijn man!

Afbeelding blog 'Vaders en kleding flaters' Achtergrond blur afbeelding

Er zijn nogal unieke fashion flaters begaan door menig papa. En ik neem het ze niet eens kwalijk.

Ze letten er gewoon niet op! En laten we heel eerlijk zijn. Vaak is het ook de taak  die wij onszelf toe bedelen.

De meeste mama's vinden het ook leuk om te doen. We spenderen niet voor niets heel veel tijd met winkelen voor kleding voor onze kinders. Noem het een hobby. Om maar te zwijgen over de bedragen die we uitgeven via webshops. Kind heeft meer kleren dan ik?

Ik zelf leg 9 van de 10 keer kleding klaar om te dragen als ik vroeg weg moet. Niet eens door wantrouwen. Ik vind het zoals eerder genoemd gewoon leuk. En in de ochtend, in het gehaast is dat ook nog eens heel handig! Maar die 茅ne keer dat het niet gebeurd, of dat het w茅l gebeurd en er iets te dicht in de buurt ligt wat ook kledij is voor de desbetreffende baby. Oei, oei.

Daar komen de meest leuke combinaties van!

Zo had Marley vanmorgen..... Een leuk roze boxpak aan z贸nder mouwen, met lange mouwen romper......... En een spijker jurkje erover heen, want tja

...

Staat leuk toch! Boxpakje was vast alleen om lekker te kruipen. 

......

Ze heeft deze combinaties toch echt al een paar keer aan gehad. En het was mijn schuld, want het spijkerjurkje lag er echt bij. (Lieverd, als je dit leest. Ik neem de schuld op me!)

Dus je kan raden dat toen ik gevideobeld werd. Ik smakelijk gelachen heb. Manlief gepikeerd en toch een beetje trots want; Baby aangekleed en klaar voor de dag!

En Ik ook trots, omdat hij zo trots is. -Op zijn flater.. Dat dan weer wel..


Heeft jouw partners wel eens jullie kind met een rare outfit op pad gestuurd? Leuk als je me volgen wilt op Instagram! @marleyJandme

Afbeelding blog 'Vaders en kleding flaters'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je