{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vader, zichtbaar en onzichtbaar

Wat als je voor de buitenwereld maar vader bent van een meisje? Maar wat als je nou eigenlijk papa bent van twee? Maar niemand die het ziet of erbij stil staat dat deze papa kan zorgen voor een kindje maar ook een kindje mist. Je bent de beste en dat wil ik je al te graag maar even zeggen.

Afbeelding blog 'Vader, zichtbaar en onzichtbaar'

Vaderdag

Een dag die draait om papa’s maar wat als je papa bent van iemand die er niet meer is? Soms is er niemand die het ziet, niemand die het verdriet ziet..

Hierbij wil ik gewoon even zeggen hoe ongelooflijk trots ik ben op de papa van Jayden en Fayen. Toen hij hoorde dat we een zoon kregen kon het allemaal niet op en werd het al snel de naam Tinus JR en werden er plannen gemaakt om om vrijdagmiddag mee te gaan naar de borrel maar wat nou als al je plannen, al je dromen in een klap van tafel worden geveegd?

Op 29 mei 2016 werd jij voor het eerst vader en geloof me, die naam heb je zeker eer aan gedaan. Helaas konden we niet zorgen voor Jayden maar alles wat jij in die week hebt kunnen doen heb jij gedaan. Overal tilde jij hem in, droeg jij hem in zijn kistje vol van verdriet maar ook van trots. Jij bent zijn papa en dat straalde je ook uit.

Op 8 november 2017 werd jij opnieuw papa, dit keer van een meisje Fayen. Ook voor de buitenwereld werd jij nu papa. Het doet goed dat mensen het nu ook kunnen zien. Zij is jouw prinses en geloof me dat straal je uit. En wat blijft die newborn foto mij aanspreken, nooit zullen wij een foto van hun samen hebben maar daar voelt het als of ze even bij elkaar zijn.❤️

En niet alleen naar de kinderen toe ben jij een fantastische papa maar ook naar mij. Als echte man en vader laat jij zien dat je er voor mama bent. Je helpt, denkt mee, verzorgt en hebt lief. Wie had dat ooit zo gedacht! ❤️

Hoe moeilijk het soms ook is, ik ben ongelooflijk trots op jouw en jij bent papa van twee prachtige kids. Eentje waar je voor kan zorgen en eentje die er niet meer is. Nog steeds, zo oneerlijk.

Voor de liefste papa van Jayden en Fayen ??

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je