Snap
  • Mama

Vaarwel Baby kleertjes

Hoewel voor het voor ons duidelijk is dat ons gezin compleet is..... is dit toch wel een grote stap

Nadat ik enige tijd geleden al de stap had genomen om de commode en de kleding kast weg te geven..aan een goed doel hier in de buurt. sta ik nu op het punt om ook de baby kleertjes naar een ander plekje te doen... 

Ons gezin is compleet.. er komt geen nieuwe baby meer in ons huis... hier zijn manlief en ik het helemaal over eens.... en na maanden van uitstellen....beginnen en weer alles net zo terug stoppen.. ben ik nu echt begonnen met het uitzoeken van de kleertjes.. wat kan er weg... wat kan ik eventueel doorverkopen.. en wat wil ik bewaren voor later?
Aangezien wij in huis niet veel ruimte hebben om dingen op te slaan moeten er dus een hoop kleertjes naar een ander plekje.

Vol goede moed opende is de muurkast van Lotte.. deze kast zit helemaal vol kleertjes die de meiden niet meer passen...
En ze hebben in de loop der jaren een hoop kleren verzameld.
Een voor heen haalde ik de kleertjes eruit... besloot wat er mee moest gebeuren... de prullenbak... het goede doel... of marktplaats.. aan het einde van de rit had ik een aantal mooie stapels.. waren  de foto's gemaakt en stonden de kleertjes op markt plaats... kleertjes waar ik mooie herinneringen aan heb zijn weer terug gegaan in de kast... leuk voor later of om de poppen mee aan te kleden. 

En toch doet dit ook weer iets met mij.... net alsof het zo definitief is.. en dat is het natuurlijk ook... 
Maar toch vind ik het wel weer lastig... kleren die mijn kids hebben aangehad bij bijzondere momenten gaan nu naar een ander kindje.. 

Ondertussen al aardig wat verkocht via marktplaats.. en zo word de kast steeds leger...... tot dat de volgende groeispurt zich aandient  en ik de kast weer langzaam aan kan vullen ;) 

8 jaar geleden

Hier ligt nog alles op zolder..... Emotioneel nog geen afscheid van genomen...

8 jaar geleden

Hier ook eindelijk eens kleertjes uitgezocht. M'n dochtertjes worden in juni bijna 3 en we hebben genoeg aan kleertjes opgespaard, haha. Alles is uitgezocht en morgen ga ik op een indoor baby en kinderkleding markt staan waar je 2ehands en nieuwe kleertjes kan verkopen. :-) Scheelt meteen heel veel foto's maken voor marktplaats.. Alles wat overblijft word waarschijnlijk wel via daar verkocht.

8 jaar geleden

Hier ook de kast weer eens aan het uitzoeken. En vind het nog steeds lastig om het weg te doen na 11 jaar!

8 jaar geleden

oh dat lijkt me zo moeilijk! Uiteindelijk krijg je bij alle kleertjes wel herinneringen... Ik probeer nu ook zo veel mogelijk foto's te maken van de setjes die ik nu leuk vind, zodat die herinnering in ieder geval altijd blijft...