{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vaarwel Baby kleertjes

Hoewel voor het voor ons duidelijk is dat ons gezin compleet is..... is dit toch wel een grote stap

Afbeelding blog 'Vaarwel Baby kleertjes '

Nadat ik enige tijd geleden al de stap had genomen om de commode en de kleding kast weg te geven..aan een goed doel hier in de buurt. sta ik nu op het punt om ook de baby kleertjes naar een ander plekje te doen... 

Ons gezin is compleet.. er komt geen nieuwe baby meer in ons huis... hier zijn manlief en ik het helemaal over eens.... en na maanden van uitstellen....beginnen en weer alles net zo terug stoppen.. ben ik nu echt begonnen met het uitzoeken van de kleertjes.. wat kan er weg... wat kan ik eventueel doorverkopen.. en wat wil ik bewaren voor later?
Aangezien wij in huis niet veel ruimte hebben om dingen op te slaan moeten er dus een hoop kleertjes naar een ander plekje.

Vol goede moed opende is de muurkast van Lotte.. deze kast zit helemaal vol kleertjes die de meiden niet meer passen...
En ze hebben in de loop der jaren een hoop kleren verzameld.
Een voor heen haalde ik de kleertjes eruit... besloot wat er mee moest gebeuren... de prullenbak... het goede doel... of marktplaats.. aan het einde van de rit had ik een aantal mooie stapels.. waren  de foto's gemaakt en stonden de kleertjes op markt plaats... kleertjes waar ik mooie herinneringen aan heb zijn weer terug gegaan in de kast... leuk voor later of om de poppen mee aan te kleden. 

En toch doet dit ook weer iets met mij.... net alsof het zo definitief is.. en dat is het natuurlijk ook... 
Maar toch vind ik het wel weer lastig... kleren die mijn kids hebben aangehad bij bijzondere momenten gaan nu naar een ander kindje.. 

Ondertussen al aardig wat verkocht via marktplaats.. en zo word de kast steeds leger...... tot dat de volgende groeispurt zich aandient  en ik de kast weer langzaam aan kan vullen ;) 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je