{{ message.message }}
{{ button.text }}

Update Postpartum depressie

Kon niet antwoorden onder mijn blog om de 1 of andere reden...dus maar zo :)

Afbeelding blog 'Update Postpartum depressie' Achtergrond blur afbeelding

Allereerst wilde ik iedereen die gereageerd heeft op mijn vorige blog, bedanken voor de lieve en aanmoedigende woorden...en het niet oordelen haha...

Ik had al 2 weken terug aan de bel getrokken bij een huisarts, maar die zei enkel dat ie niets ging voorschrijven zolang ik bv gaf... en ik was verre van klaar om ermee te stoppen, dus daar bleef het bij...

Gister toch maar een afspraak gemaakt bij een andere dokter, en die heeft de tijd ervoor genomen om met me te praten over hoe en wat ik voel, en heeft vastgesteld dat het geen postpartum depressie is, maar een burn out. Ik heb er wel medicatie voor gekregen, over een maand terug om te kijken of de dosering goed is en of we ermee doormoeten gaan of afbouwen kunnen... Ook is mijn oudste vandaag voor het eerst een hele dag naar de crèche geweest en heeft het heel erg naar zijn zin gehad...ik kreeg de hele dag door fotos van de crèche gestuurd en toen ik hem ophaalde, was hij 1 en al lach en praatjes wat ie allemaal gedaan had...

Dus ik denk dat we dit een paar dagen per week gaan doen, dan kan ik ook wat rustiger aan doen...

Ik kan trouwens nog doorgaan met de bv ondanks deze medicatie, als ik het savonds neem en dan de nachtvoedingen weggooi... maar ik weet niet of ik nog lang door ga met bv... het kolven breekt toch erg op, en mijn productie is keihard achteruit aan het gaan, ondanks dat ik alle tips van google volg (clusterkolven, elke 3 uur kolven, snachts kolven etc, niets helpt)... Als ik de kleine aanleg drinkt ie net een paar minuten en dan wil hij toch de fles, en vandaag lustte hij mijn afgekolfde melk niet eens uit een fles maar wilde per se kunstvoeding :( Dus ik denk dat de tijd aangebroken is, en de beslissing voor mij gemaakt is, om af te bouwen met de bv...Mijn oudste is immers ook groot geworden met kunstvoeding, en ik heb het toch 6 weken vol kunnen houden met deze jongeheer... Dus "time to count my blessings and cut my losses" zeg maar...

Begin vandaag met de eerste medicatie, ben benieuwd of het wat helpt...In elk geval dat ik wat meer mens ben ;)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je