{{ message.message }}
{{ button.text }}

Uit logeren

De voorpret begon ruim een week geleden al. Omdat ik met carnaval moet werken en het schoolvakantie is, mochten de meiden bij oma en opa logeren. Ook hun neefje van bijna 2 jaar en nichtje van 4 jaar komen logeren, dus extra dolle pret. Er werd al uitgebreid besproken wie bij wie mocht liggen. (Gelukkig is oma goed in compromissen sluiten, dat scheelt.)

Afbeelding blog 'Uit logeren' Achtergrond blur afbeelding
De voorpret begon ruim een week geleden al. Omdat ik met carnaval moet werken en het schoolvakantie is, mochten de meiden bij oma en opa logeren. Ook hun neefje van bijna 2 jaar en nichtje van 4 jaar komen logeren, dus extra dolle pret. Er werd al uitgebreid besproken wie bij wie mocht liggen. (Gelukkig is oma goed in compromissen sluiten, dat scheelt.) De combinatie van koorts en verkoudheid van onze oudste meisje gooide bijna roet in het eten, maar uiteindelijk ging het toch redelijk en werden de koffertjes helemaal blij vol gestopt met knuffels, boekjes, kleren, haar elastiekjes, Dora koekjes voor neefje en nichtje en voor oma en opa een grote zak 'Grote Mensen koekjes'. Toegeven: het was gisterenavond na mijn werk rustig thuiskomen en relaxed eten, maar wel heel erg stil. Ook het vooruitzicht van een nacht helemaal doorslapen (iets onmogelijks de laatste weken met kinderen die vreselijk verkouden zijn en vooral heel veel hoesten) was heerlijk, maar toch... Toen ik naar bed ging keek ik nog even naar die lege bedjes. Wat raar dat zoiets bijna vanzelfsprekends opeens anders is. Gelukkig is het maar voor heel even: ik ga nu snel aan het werk en vanmiddag onze twee lieve meiden weer ophalen: heerlijk knuffelen en luisteren naar al hun enthousiaste verhalen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je