Snap
  • Mama
  • Nieuws

Uit logeren...

Los van de periode met mijn moeder is het nu voor de 4e keer dat Ilse uit logeren is. 2x bij opa&oma, 1x bij mijn beste vriendin met haar 2 jongens en vannacht bij mijn zwager, schoonzus & nichtje.

Ik heb er altijd moeite mee als Ilse uit logeren gaat. Mijn vriend zegt altijd: "Lekker, dan hebben wij ook wat tijd voor ons tweetjes!" Ja, dat is zo... maar toch voel ik me bezwaard. Wij hebben toch gekozen voor een baby. Dan is het toch aan ons om elke avond, dag in dag uit, voor de kleine meid te zorgen??? Als Ilse er niet is, dan moet ik gaan kolven... en dat is nou niet bepaald mijn hobby!

Het uit logeren is ook vooral omdat de "oppassers" het dolgraag willen. Dat maakt het een stuk makkelijker. En ja, ik moet kolven... maar dat kan ik dan wel doen wanneer het mij het beste uitkomt. Met Ilse is het afwachten wanneer zij komt... Dat kan 1x per nacht zijn, maar dat kan ook 3x per nacht zijn.

Al met al kan ik er wel aan gaan wennen, maar ook al is het vaak maar 1 nachtje, ik ben blij als ik mijn kleine meid weer lekker tegen me aan kan houden!

Laten jullie je zoon(s)/dochter(s) vaak uit logeren?

11 jaar geleden

Onze zoon heeft tot nu toe alleen bij opa en oma gelogeerd, alle andere keren waren wij er bij ;-) Ik vind het ook lastig maar bij mijn eigen moeder laat ik hem met een gerust hart achter! Hij heeft het prima naar zijn zin, tuurlijk heb ik als hij er niet is dat ik me afvraag of hij het wel naar zijn zin heeft en alles goed gaat. Het wordt wel steeds iets makkelijker maar dat komt omdat hij als hij uit logeren gaat bij dezelfde mensen is en daar ook zijn ding heeft. Toen ik nog borstvoeding gaf zorgde ik voor een hele voorraad ;-) Ik snap je gevoel, maar probeer te vertrouwen op je "oppassers" en te genieten van de momenten met je partner!