Snap
  • Mama
  • partner
  • zwanger
  • Vreemdgaan

Uit elkaar met een kleintje in het spel.

Hij ging vreemd, ik voelde het aan alles. Zijn geur, zijn gezichtsuitdrukking als hij binnenkwam en de manier waarop hij te allen tijde angstvallig zijn telefoon bij zich hield. Mijn gevoel schreeuwde het uit maar mijn verstand zette ik op nul, we kregen een kindje en die verdiende twee ouders.

Toen ik erachter kwam dat ik zwanger was, was hij het er op zijn zachtst gezegd niet mee eens. Ik zal nooit vergeten hoe hij en zijn moeder bij mijn ouders thuis op de bank zaten, om mij te vertellen dat ik het niet kon maken om zijn leven zo te verpesten. Dat ik egoïstisch was en niet kon nadenken over de gevolgen voor anderen. Een kind krijgen was geen pretje en ik zou mijn eigen toekomst, maar toch vooral die van hem, weggooien.

Op dat moment waren mijn gevoel en verstand het eens. Niet het kindje houden, maar juist abortus voelde voor mij als de egoïstische keuze. Ik wist dat ik het kon, ook zonder hem. Nooit heb ik hem gevraagd om te blijven en voor ons gegaan. Wel gaf ik aan dat als hij bleef ik wilde dat hij er echt achterstond en ons niet later pijn zou doen. Is dat even flink mislukt.

Omdat het weigeren van abortus me zo kwalijk werd genomen heb ik alles tijdens mijn zwangerschap zelf geregeld. Ik ging alleen of met mijn ouders naar de verloskundige, regelde een huis en babyspullen, studeerde hard verder, verhuisde en probeerde hem zoveel mogelijk te ontlasten. Wanneer ik hem iets vroeg kreeg ik naar mijn hoofd dat ik voor de baby koos dus het dan ook maar zelf moest regelen of abortus had moeten doen.

Het omslagpunt in mijn gevoel kwam op zijn verjaardag. Ik organiseerde een surpriseparty voor hem, zijn beste vrienden waren er, we gingen uit eten, karten en bowlen. Wat voelde ik me trots en blij dat ik dit geregeld had, hij zou hier wel blij van worden. Helaas was dat niet het geval. Eenmaal in de auto kreeg ik geen bedankje, wel de opmerking dat het enige waar hij blij van had kunnen worden abortus was. Vanaf dat moment was het overleven en door de zure appel heen bijten. Alles voor mijn kindje.

Na die ene avond begon ik vreemd gedrag op te merken. Het wachtwoord van zijn telefoon was veranderd terwijl die al jaren hetzelfde was. Hij ging opeens veel meer uit en was niet altijd waar hij zei dat hij was. Je voelt het aan alles en toch kon ik er voor mijn gevoel weinig mee omdat ik geen bewijs had en het op alle mogelijke manieren werd ontkent.

Toen mijn zoontje geboren werd, hoopte ik dat er iets zou veranderen en heel even leek dat ook zo te zijn. Ik deed nog steeds alles alleen, maar er konden weer wat lievere woorden vanaf dan eerst. Totdat het echte leven weer begon en het erger en erger werd.

Dagelijkse woede uitbarstingen, spullen die door de kamer gegooid werden, slaande deuren en gezeik. Ik zag er tegenop als bij weer thuis zou komen, was liever alleen met de baby waar ik zoveel van hield.

Het heeft bijna een jaar geduurd voor ik de knoop definitief doorhakte. De bevestiging van het vreemdgaan gaf voor mij het laatste zetje die ik nodig had. Dit verdiende ik niet. Voor mijn gevoel had ik, omdat we een kindje hadden, een echt heel heel heel goede reden nodig om de relatie te beëindigen. Onzin natuurlijk, als je elkaar niet meer gelukkig maakt, is het genoeg geweest. Een kind heeft niets aan ouders die het slechtste in elkaar naar boven halen als ze samen zijn.

De mensen die mij kennen, zouden me gegarandeerd omschrijven als iemand met een sterk karakter die niet over zich heen laat lopen. Daar heb ik het meeste spijt van, dat ik niet in mezelf en mijn eigen gevoel heb geloofd. Het heeft echt wel even geduurd voor ik dat weer terug had.

Inmiddels gaat het goed met ons, heb ik de liefde weer gevonden, ben ik bijna klaar met mijn studie en woon ik gezellig met mijn zoontje in ons huisje. Het contact met zijn vader wisselt, een vos verleert nooit zijn streken, gelukkig heb ik daar nu minder last van.

Vreemdgaan ligt nooit aan jou, altijd aan degene die het doet. Daar ben ik van overtuigd. Ik weet dat ik er alles aan gedaan heb om het te laten werken, ik heb mezelf volledig weggecijferd en toch mocht het niet baten. Twijfel niet aan jezelf, ga juist achter jezelf staan

Ik wil aan andere vrouwen graag meegeven dat je gevoel bijna altijd juist is en, ondanks dat je kinderen samen hebt, je ook voor jezelf moet kiezen. Je hebt maar 1 leven, leef het zo gelukkig mogelijk.

Veel liefs van mij

4 jaar geleden

Het enige wat je "verkeerd" hebt gedaan is jezelf weg cijferen. Het is goed dat je nu gelukkig bent met je kindje. Ik hoop dat je in de toekomst eerder voor je eigen geluk kiest of dat het niet meer nodig zal zijn.

4 jaar geleden

Fijn dat je de knoop hebt door gehakt voor jezelf. 2,5 jaar geleden heb ik dat ook gedaan. Een jaar daarvoor was mijn man vreemd gegaan. In dat jaar had ik hem de kans gegeven om mijn vertrouwen proberen te herstellen. Helaas kwam hij vaak later thuis en ging ook soms zomaar ineens weg. Toen heb ik de knoop door gehakt. We hebben samen een dochter van nu 8 jaar. Zij heeft soms nog best wat moeite ermee, vooral met de wisselende regels. Maar het is de beste keuze die ik ooit heb gemaakt.

4 jaar geleden

Goed nieuws!!! Hallo allemaal. Mijn naam is Sarah Woods. Ik hoop dat iedereen een goede dag heeft gehad, ik ben hier erg blij mee, dus ik wil dat iedereen weet wat Prophet Solution (prophetsolutiontemple@gmail.com) voor mij en mijn gezin heeft gedaan. Ik had een gelukkig en stil huwelijk met twee kinderen vanaf 5 jaar oud. Mijn man was te charmant en zorgzaam. Maar de zaken werden zuur toen mijn man het opzij zette en 's avonds laat thuiskwam. Ik heb nooit geweten dat hij een affaire had met een andere vrouw, hij stopte met opletten voor mij en de kinderen. Het was echt verwoestend en hartverscheurend om liefde te zien afdrijven van onze familie. Ik klaagde bij een vriend van me die me op de hoogte bracht van een Prophet's Solution, die haar op een gegeven moment hielp, maar ik twijfelde eraan, omdat ik nooit in voodoo of betovering geloofde, maar omdat ik wanhopig was, gaf het me een kans. Ik nam contact met hem op, vertelde hem alles, zei dat hij mijn man en mijn huwelijk zou helpen redden. Ik deed het en ik lever wat ik nodig heb voor deze en dat is het !!!!!! Mijn man kwam op een avond huilend thuis en verontschuldigde zich. Het was als een wonder, alsof het eerder betoverend was. Ik ben zo blij dat hij me hielp mijn huwelijk te redden, dankzij de oplossing van de profeet. Lijd niet als er een oplossing is. U kunt contact met hem opnemen via: prophetsolutiontemple@gmail.com U kunt ook helpen met het volgende: (1) ALS JE WILT DAT JE EX-vriendin / VRIEND NEEMT NAAR JEZELF (2) Als u wilt dat uw echtgenoot RETOURNEURT (3) ALS JE IN HET KANTOOR GEWONNEN MOET WORDEN BEVORDERD (4) Als u wilt dat uw man of vrouw alleen van u houdt (5) ALS JE EEN KIND WILT (steriel / steriel) (6) ALS JE RIJK WILT WORDEN (7) Als u wilt dat uw man / vrouw voor altijd de uwe is (8) Een huwelijksvertraging hebben (9) ALS U EEN RECHTERZAAK WILT WINNEN (10) Toezeggingen voor het huwelijk (11) ALS JE GEEN VROUW KAN impregneren (steriel) (12) genezen alle soorten ziekten (13) volledige genezing van HIV / AIDS En meer... Neem nu contact op met: prophetsolutiontemple@gmail.com. je kunt hem ook sms'en met dit whatsapp-nummer .. +447520637215

4 jaar geleden

Herkenbaar al was er bij ons toen (gelukkig) nog geen kind in het spel. Dat maakt het zoveel heftiger en zwaarder om keuzes te maken. Knap dat je je verhaal doet en om deze keuze te maken en zo door te knokken moet je zeker een sterke vrouw zijn!