{{ message.message }}
{{ button.text }}

Twinmom says Hi!

Nòg zo'n bloggende mama

Afbeelding blog 'Twinmom says Hi!' Achtergrond blur afbeelding

Yep, hier is weer zo'n moeke. Dat is wel wat ik dacht toen ik van de week benaderd werd door mamaplaats. Maar we gaan het bloggen weer oppakken en dit keer dus op dit leuke platform.

Mijn naam is Patty, vriendin van Dennis en samen hebben wij tinder twins. Mason & Juna.

Hihi, ja wij hebben elkaar leren kennen via Tinder. Waar dit 5 jaar geleden als een grapje begon voor ons is het nu serieuze shit.

Hij kwam bij mij wonen en na een jaar kochten we ons huis. 6 weken later had ik een positieve zwangerschapstest in mijn handen, oeps dat ging snel!

Om er bij de eerste echo achter te komen dat het niet 1 kindje is maar gewoon 2 was eigenlijk geen verrassing aangezien dit in mijn familie voorkomt en wij beide van te voren al zeiden, dit zal ons wel weer gebeuren. En ja hoor, daar zaten we... tranen van geluk en zie je wel te knikken naar elkaar.

Ondertussen zijn deze ongelofelijke terrors net 3 jaar geworden en kan ik weer iets rustiger ademhalen (denk ik) want twee is nee maar drie is ik heb de regie. Dit jaar wordt vast weer een mooi avontuur en ik neem jullie graag mee in ons dagelijkse chaos. 


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je