{{ message.message }}
{{ button.text }}

Twijfelen wel of geen Blog

Herkennen jullie dat ook twijfelen over wel of geen blog bijhouden. Nou ik zeker wel.

Afbeelding blog 'Twijfelen wel of geen Blog' Achtergrond blur afbeelding

Hallo allemaal, wat leuk dat je mijn blog leest.

Een hele lange tijd heb ik getwijfeld of ik wel of geen blog zal bij gaan houden. Wel schreef ik alles uit op papier en later heb ik deze verhalen digitaal gezet. Maar om het nu ook echt te gaan delen met andere mensen vond ik nog wel een dingetje. Na lang wikken en wegen heb ik er voor gekozen om mijn verhalen toch te gaan delen met andere moeders. Inmiddels is mijn zoontje alweer bijna 2 en kunnen we ons geluk niet op.

Volg me voor meer verhalen. 


Tags: #Mama, #momlife

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je