{{ message.message }}
{{ button.text }}

Twijfel of ik het wel of niet zou plaatsen

Twijfelen, waarom? nou omdat er zo heftig gereageert wordt door vele Nederlanders, maar toch moet ik het kwijt

Afbeelding blog 'Twijfel of ik het wel of niet zou plaatsen'

Tja dit kan over veel dingen gaan maar het gaat over de toe stroom van vluchtelingen. 

Ik wil niemand kwetsen of aanvallen dat voorop staand, maar wil graag mijn gevoel kwijt. 

Bang, dat is het juiste woord voor mijn gevoel. Bang voor wat er allemaal gaat komen. De media laat veel negativiteit horen. De foto's die ik zie, vind ik echt eng. De verhalen die ik hoor vind ik nog enger. 

Ik zag laatst via facebook een berichtje voorbij komen over letterlijk een horde vluchtelingen die over een weiland trokken. Echt alles ging stuk, ze liepen elkaar onder de voeten en alles en iedereen moest wijken. Dat was het eerste moment dat ik dacht, waar gaat dit heen. Maar ook het moment dat ik dacht, ik ben bang voor wat er gaat komen.

Ik rij drie keer per week langs het opvangcentrum in Zaandam. Ik zie alleen maar jonge mannen in groepen staan. Amper zie ik vrouwen lopen. Dan zie je het nieuws en hoor je dat er alleen maar mannen alleen komen, puur en alleen om hier geld te krijgen. En ook in de gesprekken via de media met vluchtelingen hoor je het zo. De mannen zelf zeggen ook dat ze hun vrouwen en kinderen daar achter hebben gelaten, maar zeg nou zelf, als er oorlog is, dan ga je je vrouw en kindjes toch niet in die hel laten??? Of zie ik dat verkeerd? Martin zou mij en de kids nooit en te nimmer achter laten namelijk. 

Maar voor nu weet ik niet wat ik hiermee aan moet? Ben ik gerechtigd bang of is de angst alleen maar gecreëerd door de media? Verder vraag ik mij af hoe jullie dat zien? Zijn jullie ook bang?

Mijn mening is door de media dus helemaal negatief gericht. Ik wil dus geen vluchtelingen in mijn stad, ook al zijn ze er wel mee bezig. Ik ben bang dat mijn kindjes straks namelijk niet meer vrij buiten kunnen spelen. 

Ik hoor graag jullie mening hierover zolang het wel allemaal met RESPECT gaat!!! Dat vind ik wel heel belangrijk. Ik ben benieuwd wie en wat voor reacties er gaan komen. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je