Snap
  • Mama
  • Babyspullen

Tweedehands kopen en verkopen.

Leuke, kwalitatief goede kleding voor weinig geld. Waar vind je dat? Op instagram!

Deze blog is bedoeld als zijnde tip maar ergens ook stiekem een beetje reclame voor mijn vandaag opgezette instagramaccount: meysje_verkoopt. Hier verkoop ik vooralsnog de kleding van mijn kids. Maar alleen mooie kleding en vaak ook van goede, met name, duurzame merken. Maar ik zal er ook speelgoed, kleding van mij en mijn vriend en andere spulletjes opzetten. 

Mijn account bestaat nog geen dag en ik heb al meerdere biedingen gehad! 

Dus ben je het gemail met marktplaatsrotzakken (excuse my language) ook zo zat? Dan raad ik je aan om het via Instagram te proberen. Het is even een gedoetje, maar als je er eenmaal inzit, gaat het erg makkelijk. Ik heb speciaal een account aangemaakt waarmee ik alleen verkoop, aangezien het anders zo onoverzichtelijk wordt. Ik heb nl. ook een ander account. 

Ik ben wat gaan kijken naar hashtags en #tekoop, #koopjeshoek, #instakoopjeshoek #kidsfashion en #tweedehands schijnen erg goed te werken. 

Dus trek je kasten leeg en verkoop de boel! Ik volg je graag op instagram, dus mocht je een verkoopaccount aanmaken, vertel me dan je naam en ik ga je volgen! En wel als zijnde meysje_verkoopt :D 

Succes! 

Groet,

Wendy Meynderts

8 jaar geleden

Geeft niet, ik doe ook elke dag een beetje. Ik hoop dat je goeie zaken doet!

8 jaar geleden

Jongens heb ik niet, maar wel wat meidenkleding. Ga het er op zetten (kan overigens wel even duren heb een druk weekend).

8 jaar geleden

Ik zoek meiden 80 en groter en jongens 98 en groter.

8 jaar geleden

Idd, ga die tags nu ook gebruiken. Welke maten zoeken jullie?? :-)