{{ message.message }}
{{ button.text }}

Tweedehands kopen en verkopen.

Leuke, kwalitatief goede kleding voor weinig geld. Waar vind je dat? Op instagram!

Afbeelding blog 'Tweedehands kopen en verkopen.' Achtergrond blur afbeelding

Deze blog is bedoeld als zijnde tip maar ergens ook stiekem een beetje reclame voor mijn vandaag opgezette instagramaccount: meysje_verkoopt. Hier verkoop ik vooralsnog de kleding van mijn kids. Maar alleen mooie kleding en vaak ook van goede, met name, duurzame merken. Maar ik zal er ook speelgoed, kleding van mij en mijn vriend en andere spulletjes opzetten. 

Mijn account bestaat nog geen dag en ik heb al meerdere biedingen gehad! 

Dus ben je het gemail met marktplaatsrotzakken (excuse my language) ook zo zat? Dan raad ik je aan om het via Instagram te proberen. Het is even een gedoetje, maar als je er eenmaal inzit, gaat het erg makkelijk. Ik heb speciaal een account aangemaakt waarmee ik alleen verkoop, aangezien het anders zo onoverzichtelijk wordt. Ik heb nl. ook een ander account. 

Ik ben wat gaan kijken naar hashtags en #tekoop, #koopjeshoek, #instakoopjeshoek #kidsfashion en #tweedehands schijnen erg goed te werken. 

Dus trek je kasten leeg en verkoop de boel! Ik volg je graag op instagram, dus mocht je een verkoopaccount aanmaken, vertel me dan je naam en ik ga je volgen! En wel als zijnde meysje_verkoopt :D 

Succes! 

Groet,

Wendy Meynderts

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je