{{ message.message }}
{{ button.text }}

Twee mannen in mijn leven...

Ik heb 2 mannen in mijn leven. Zij hebben geen idee hoeveel onvoorwaardelijke liefde ik voor hen beide heb....

Afbeelding blog 'Twee mannen in mijn leven... '

Man nummer 1 is geweldig, lief, zorgzaam, liefdevol, en past perfect bij mij. Wij vullen elkaar geweldig aan. We delen al 5 jaar lief en leed, en hebben onze ups en downs gehad. Samen heel veel overwonnen, en alleen maar sterker geworden door alles. Samen lachen en samen huilen omschrijft onze relatie perfect. We hebben een heerlijk koophuis, elkaar, onze zoon, ons hondje.. Dus wat heb ik dan te klagen zou je zeggen? Nou inderdaad, niks. Maar wat ik niet wist, is dat man nummer 2 op mijn pad zou komen. Dat man nummer 2 mij nog meer liefde zou laten voelen, dan man nummer 1 al die tijd al had laten voelen. Man nummer 1 zal zich nu wel achter gesteld voelen, maar ik kan er echt niks aan doen. Man nummer 2 staat nu echt boven man nummer 1. En dat weet hij, dat voelt hij, en toch, toch neemt hij het mij niet kwalijk. Hij accepteert het zoals het is. Wat een geweldige man is nummer 1 toch eigenlijk he? 

Man nummer 2 is ook geweldig, lief, grappig, schattig, knap, en steelt elke dag weer mijn hart. Elke dag weer wordt ik nog verliefder op hem. En elke dag weer betoverd hij mij opnieuw. Als ik naar hem kijk, voel ik vlinders in mijn hele buik. Als hij naar me lacht, kan ik de hele wereld aan. Als hij tegen me praat smelt ik. Als hij mij knuffelt vergeet ik alles om mij heen. En als hij slaapt kan ik uren naar hem kijken. Deze man is mijn wereld, mijn alles. Deze man hoort bij mij, is van mij, en blijft van mij. Dit is voor altijd, onvoorwaardelijke liefde. 

Man nummer 2 is natuurlijk de zoon die ik met man nummer 1 deel!!! <3 

Wat een rijkdom, 2 geweldige mannen in huis te hebben.

Ik ben een rijke vrouw, de trotse mama van nummer 2, en de gelukkige vrouw van nummer 1!

Ik hou van hun, tot de maan en terug, en de hele wereld rond.

Mijn mannen, mijn trots! <3 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je