{{ message.message }}
{{ button.text }}

Truth hurts

Afbeelding blog 'Truth hurts' Achtergrond blur afbeelding

Ik ben altijd zo eerlijk mogelijk geweest hier. Dus dit wil ik ook delen. Ik ga niet echt lekker. Ik weet niet precies waardoor maar ik voel mij niet fijn mentaal. Ik heb het gevoel dat ik aan een dood paard loop te trekken of tegen een muur aan blijven lopen.

Aria slaapt nog steeds in onze bed maar daardoor gaan de nachten wel veeeel beter, dát durf ik eindelijk hard op te zeggen/typen. Armin zit in een heel uitdagende fase waar ik heel slecht op ga.

Terwijl ik dit typ weet ik niet eens wat ik echt moet zeggen qua mijn gevoel. Gisteren ook weer een therapiesessie gehad. Het was heel erg confronterend, ik heb dingen besproken voor het eerst ,hard op, tegen iemand anders. Als ik heel eerlijk bent, voel ik mij heel erg alleen. Ondanks mijn gezin en vriendinnen die ik veel via de app spreek. Niemand anders kan mij ook echt helpen hiermee. Ik twijfel ook om dit te posten. Want mijn insteek is niet om zielig gevonden te worden of iets. Maar wie weet voelt iemand anders zich ook weleens zo, weet dat je niet alleen bent.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je