Snap
  • Mama
  • moeder
  • depressie
  • verdrietig
  • eenzaam

Truth hurts

Ik ben altijd zo eerlijk mogelijk geweest hier. Dus dit wil ik ook delen. Ik ga niet echt lekker. Ik weet niet precies waardoor maar ik voel mij niet fijn mentaal. Ik heb het gevoel dat ik aan een dood paard loop te trekken of tegen een muur aan blijven lopen.

Aria slaapt nog steeds in onze bed maar daardoor gaan de nachten wel veeeel beter, dát durf ik eindelijk hard op te zeggen/typen. Armin zit in een heel uitdagende fase waar ik heel slecht op ga.

Terwijl ik dit typ weet ik niet eens wat ik echt moet zeggen qua mijn gevoel. Gisteren ook weer een therapiesessie gehad. Het was heel erg confronterend, ik heb dingen besproken voor het eerst ,hard op, tegen iemand anders. Als ik heel eerlijk bent, voel ik mij heel erg alleen. Ondanks mijn gezin en vriendinnen die ik veel via de app spreek. Niemand anders kan mij ook echt helpen hiermee. Ik twijfel ook om dit te posten. Want mijn insteek is niet om zielig gevonden te worden of iets. Maar wie weet voelt iemand anders zich ook weleens zo, weet dat je niet alleen bent.

3 jaar geleden

Wat super lief. Wat jammer dat het wel herkenbaar is 🥺❤️

3 jaar geleden

Dit is zo herkenbaar! Juist iets om hardop te zeggen zonder zielig gevonden te worden! Je bent niet alleen ❤️

3 jaar geleden

Geeft toch wel een soort hoop, hoe gek dat ook klinkt! Dank je wel ❤️

3 jaar geleden

Weet dat het misschien niks doet met hoe je je voelt, maar je bent zeker niet de enige ❤