{{ message.message }}
{{ button.text }}

Trust the magic of new beginnings

Alle begin is moeilijk

Afbeelding blog 'Trust the magic of new beginnings' Achtergrond blur afbeelding

Hoe begin je "van je af schrijven"? Kan ik dat wel? Hebben anderen of ikzelf er iets aan? Geen idee. Maar soms heb je een ingeving. Dat je bij jezelf denkt, dat lijkt me een positieve toevoeging aan mijn leven. Op zulke momenten komt de tweeling in mij naar boven, ik blijf voor- en nadelen tegen elkaar afwegen en voor ik het weet is er een behoorlijke tijd (lees: een aantal jaren) voorbij. Soms zit daar een gemiste kans tussen en denk ik "had ik maar...".

Anno 2018 is het Kim 2.0! Positief, geduldig, angst en onzekerheden overwinnaar, zeker geen twijfelaar, ijzersterk, badass. Een echte BOSS-lady als Daenerys Targaryen (mijn liefde voor GOT 茅n Jon Snow is groot) maar dan zonder draken.

Oke, deze omschrijving is ietwat overdreven, maar je snapt wat ik bedoel. Met het schrijven van dit stuk zet ik de eerste stap naar mijn 2.0 versie. Niet omdat het 2018 is en ik een goed voornemen die op 1 januari "inging" probeer te realiseren. Ik word z贸 agressief van die verplichte voornemens op 1 januari, wie hou je voor de gek? Ga overal 1000% voor op het moment, welke datum of tijd het ook is.

Waarom? Voor je het weet lig je in een ambulance en wordt je met een noodgang naar een ziekenhuis vervoerd omdat iedere seconde van jouw leven telt. En dan ga je pas echt nadenken over jouw fragiele leven, het flitst allemaal voorbij. Het is niet zo mooi als het clich茅 overigens, een mooie film over je leven. Nee, ik omschrijf het eerder als een confronterend proces. Ik kom hier later uitgebreid op terug.

Ik hoop dat jij ondertussen de Daenerys, Jon Snow of andere BOSS-figuur in jezelf naar boven haalt en ook die eerste stap zet. Doe wat je denkt dat een positieve invloed kan hebben op je leven en als je valt sta je weer op. Maar je afvragen of je had kunnen vliegen is naar mijn mening veel erger. Vat de koe bij de hoorns. Vaarwel onzekerheid en angst, hallo nieuwe kansen!

Ik ben absoluut verre van perfect en ik hoop je te kunnen raken, inspireren of vermaken door je een kijkje te geven in mijn (te) gekke leven vol risico's als niet helemaal single mam.

Liefs!

"I am no ordinary woman. My dreams come true." - Daenerys Targaryen


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je