{{ message.message }}
{{ button.text }}

trouwen of toch maar niet ?! Stress!!

Trouwen of niet ? Simpel of droombruiloft ? Goedkoop of duur? Groot of klein?

Afbeelding blog 'trouwen of toch maar niet ?! Stress!!' Achtergrond blur afbeelding

Trouwen... iets waar vrijwel elke vrouw over gedroomd heeft, en zeker ik ook.

Je geliefde die op z'n knie gaat met een mooie ring en je de liefde verklaard wat is er mooier dan dat? En dan? Stress! Opties, regelen, wensen, wat wil hij, wat wil ik oeff!! Wat een werk voor 1 dag!

Bruidsjurk, trouwpak, trouwringen, fantastische locatie, mooi trouwvervoer, uitnodigingen, bedankjes en ga zo maar door.. Helaas hangt daar een flink prijskaartje aan als het "onze droombruiloft" moet worden maarja je gaat hopelijk maar 1 keer in je leven trouwen. Die dag moet dus gewoon fantastisch zijn voor ons, onze kids en alle familie en vrienden. 

M'n allerliefste vriend is nog niet op z'n knieën gegaan maar we hebben het al veel over trouwen. Over wat we wel en niet zouden willen en wanneer.. met familie op leeftijd hoop je toch dat ze erbij kunnen zijn. Trouwen is zo makkelijk nog niet als je het als een droombruiloft wilt hebben of wel??

☆Binnenkort vervolg☆ gaat hij op z'n knieën? En wanneer gaan we trouwen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je