{{ message.message }}
{{ button.text }}

Trouwen, leuk, spannend, geweldig, zenuwslopend

De dag van trouwen komt steeds dichter bij, ik werk ondertussen nog steeds niet omdat mijn zicht niet echt goed is

Afbeelding blog 'Trouwen, leuk, spannend, geweldig, zenuwslopend ' Achtergrond blur afbeelding

Nadat de behandeling is aangeslagen heb ik diverse keren contact met de bedrijfsarts. Ook ben ik op gesprek en hij geeft aan dat naast het feit dat mijn zicht nog niet goed genoeg is om hele dagen achter de computer te zitten, ik ook de tijd moet nemen om vooral bij te komen geestelijk. Het is niet niks wat ik allemaal heb meegemaakt namelijk. Ik doe wat hij zegt ondanks dat ik mijn werkgever constant in mijn nek heb hijgen. 

Aangezien de trouwdatum (05-08-2005) steeds dichterbij komt, hou ik mij daar vooral mee bezig. Ik ga jurken passen met mijn moeder en schoonmoeder en vind daar echt de mooiste jurk die ik me kon wensen.  Mijn moeder vind het allemaal geweldig. 

Ondertussen zijn ook de kaartjes verstuurd, de taart is besteld, mijn jurk hebben we besteld en Martin zijn pak is gekocht. 
We hebben de trouwlocatie uitgekozen en hebben besloten de leaseauto van Martin zijn vader te gebruiken als trouwauto. Alles neemt steeds meer vormen aan en we kijken er enorm naar uit. 

Dan gaan we kijken naar een huwelijksreis. Tja vliegen wil ik even niet. Zowel Martin als ik hebben vroegen altijd gek(r)ampeert, dus gaan daar voor kijken. We willen niet een standaard huwelijksreis namelijk. We komen uit bij een prachtige camping in Italie. Een plek waar we beide nog nooit zijn geweest. Dus we boeken onze huwelijksreis. Iedereen die we het vertellen, ligt in een deuk. Hoe halen we het in onze hoofd om op huwelijksreis te gaan op een camping. Is dat nou zo raar? 

Al jaren ga ik naar dezelfde schoonheidsspecialiste dus vanzelf sprekend ga ik daar ook mijn make up laten doen. Zij is ook kapster dus ik laat daar ook mijn haar doen. Ik ben geheel tevreden en spreken af dat ik de ochtend van de bruiloft er om 8 uur ben. Ze gaat mijn moeder, zus en vriendin ook make uppen en hun haren doen. Dus we hebben even de tijd nodig. 

Tijdens al het geregel heb ik veel conflicten met mijn werkgever. Op alles wat ik aangeef voor een reïntergratie gaat hij niet akkoord. Hij laat duidelijk merken dat hij mij eruit wilt werken. Op advies van de bedrijfsarts blijf ik dan ook volledig ziek. Met deze bedrijfsarts heb ik echt heel erg mazzel. 

Dan is het 4 augustus, mijn zus is jarig maar ze viert het niet. We zijn helemaal klaar voor de prachtige dag morgen. Het is vandaag echt mega warm, ik hoop dat het niet te heet is tijdens de bruiloft want dan zweet ik mijn jurk uit. Ik ga naar mijn ouders en geef Martin een dikke kus en knuffel. We slapen vannacht niet samen. Hij haalt mij morgen op bij mijn ouders. Ik kan niet wachten om eerlijk te zijn. Mijn jurk hebben we hangen in de slaapkamer van mijn ouders, hij is prachtig!!

Die avond ga ik op tijd naar bed, ik wil morgen uitgerust mijn bruiloft in gaan namelijk want het zal een lange dag zijn. 
Ik kan niet in slaap komen, ik sms met Martin, we bellen ook nog een aantal keer. Hij blijkt het zelfde te hebben. Na een gesprek van ruim 2 uur hangen we op. Het is ondertussen al half 1 en moet nu toch echt gaan slapen. De laatste nacht als Petra Smit, zo'n vreemde gewaarwording. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je