{{ message.message }}
{{ button.text }}

Trotse mama met bagage;)

Over wie ik ben, met wie ik mijn leven mag delen en in welke belevenissen ik jullie graag mee zou willen nemen;)

Afbeelding blog 'Trotse mama met bagage;)' Achtergrond blur afbeelding

Hallo mama's

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben een trotse mama van 27 van een meisje van 4 jaar en de 2e op komst. Ik ben getrouwd met een lieve man, ben dankbaar voor familie en vrienden. Ik zou jullie graag mee willen nemen in een kijkje in mijn leven. En dat zal ik in verschillende blogs doen;) Mijn moeder die kenmerken van borderline heeft en manisch depressief is, mijn lieve dochter met haar eigen zorgen;), mijn man waar ik ontzettend trots op ben maar een vorm van autisme heeft en daarnaast de zwangerschap en mijn dagelijkse bezigheden/beslommeringen;) Ik sta positief in het leven en geniet van alles wat er om me heen gebeurd en heel af en toe heb ik weleens een rotdag (zo'n akelige regenachtige grijze dag dat de wolken in je hoofd blijven hangen en het zonnetje niet kan doorbreken). Ik vindt het erg belangrijk dat iedereen zichzelf mag zijn en wanneer iemand andere gedachten/ ideeën heeft ben ik heel benieuwd wat de beweegredenen zijn;) Ik hoop jullie een blik te kunnen geven en schroom niet om te vragen. Liefs

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je