Snap
  • Mama
  • Nieuws
  • post

Tranen van pijn

Oeffff wat doet het pijn, niet voor je kind te kunnen zorgen en nooit iets leuks

Bah....even een klaagzang. Dikke tranen rollen over mijn wangen. De afgelopen weken een ziek meisje. Gewoon ziekjes. Twee dagen ziekenhuis voor koemelk provocatie. Mama kan niet mee vanwege haar eigen pijn. Mama met b.i. Moet naar bed. Pijn in rug, bekken,been en voet. Mama doet het noodzakelijke en dat is het. Mama laat haar meisje in het ziekenhuis achter. Maar goed papa is bij haar. Vandaag gaat papa op de fiets weg met mijn meisje. En ik gun het ze zo. Maar mama kan niet mee. Mama zorgt alleen en dat is het max. Mama doet het met liefde voor papa en het meisje. Maar oooo wat doet het pijn. Ooooo wat wil mama graag met haar gezin op pad. Helaas mama ligt al 1,5 jaar in bed. En nu kan ik er niet meer tegen! Ik ben kwaad, verdrietig, eenzaam allemaal tegelijk en ooooo wat heb ik een pijn. En wat wil ik dit niet.

Sorrij ik weet dat jullie dit niet van me gewend zijn. Maar de pijn is max en ik kan gewoon echt niet meer. Vrienden om me op te beuren? Ik zie ze niet. Alleen de mensen die ik betaald inhuur om mijn dag door te komen. Ik zou zo graag eens....... Ja wat zou ik graag? Geen pijn, lekker op vakantie, uit eten, een boswandeling, naar een concert, musical, winkelen, kapper, zwemmen, naar de supermarkt. Het zit er allemaal niet in. Zie je het al voor je...een bed in het circustheater? Ik heb wel eens geopperd een lijkwagen te kopen. Dan ik kan ik liggend vervoerd worden en misschien bij oma op bezoek. Die kan haar achter kleindochter niet eens zien....

Maat ach....de tranen zijn weer op en we gaan maar oefeningen op bed doen. Dank jullie wel, dat ik even mocht breken!

10 jaar geleden

Dank je wel voor je lieve reactie! Al die lieve berichtjes! Het helpt wel!

10 jaar geleden

Waarom zie ik deze blog nu pas per ongeluk voorbij komen...zucht...HEEL VEEL SUCCES en je mag altijd FF Klagen, als dat jou oplucht en zie het maar als "digitale vrienden die je willen opbeuren". Ik gun het je zo om eens de voor ons normale dingen ook gewoon te kunnen doen, ff lekker shoppen ofzo :)

10 jaar geleden

Type foutje, niet meer dan jullie al doen!

10 jaar geleden

Dat is lief en helaas kunnen jullie meer dan wat jullie al doen en dat is fijn!