{{ message.message }}
{{ button.text }}

Traktaties KDV

Hoe ik een afscheidstraktatie én een verjaardagstraktatie maakte voor dezelfde dag.

Afbeelding blog 'Traktaties KDV' Achtergrond blur afbeelding

Sinds vorig jaar keert ie ieder jaar weer terug: de feestweek in huize De Bresser. Hij begint altijd met de verjaardag van mijn man op 11 mei en eindigt zes dagen later met de verjaardag van onze dochter Soof. Dit jaar werd ze één. 

"In mijn kleine hartje bewaar ik met plezier alle mooie herinneringen aan mijn super fijne tijd hier."

bron: Pinterest.com

Maar de dag voor haar verjaardag was ook nog eens haar broer Mees jarig, die vier jaar werd. Dit betekende dus dat ik dit jaar twee traktaties tegelijk moest maken voor de opvang. Één voor Soof voor haar eerste verjaardag en één voor Mees, tevens afscheidstraktatie. Pfoeh, viel nog niet zo mee. Na diverse uren op Pinterest.com rond te hebben gekeken naar leuke traktaties is de keuze voor Mees gevallen op een klein (cadeau)doosje (via Hema.nl ) met gelukshartjes voor ieder kindje en een super lief gedichtje.

Voor Soof kocht ik super leuke kleine windmolentjes bij Zeeman.nl voor €0,50 per stuk. Een leuk kaartje erbij en een chique lintje en klaar. Hoe vinden jullie het eindresultaat?

Afbeelding blog 'Traktaties KDV'

Natuurlijk hebben we ook aan de leidsters gedacht. Zij kregen een heerlijk flesje Cava van Hema.nl in een mooie gouden verpakking. Daarbij hebben we een mooie kaart gekocht met de lieve woorden ‘Jij bent goud waard voor mij!’ Schattig toch?

Afbeelding blog 'Traktaties KDV'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je