{{ message.message }}
{{ button.text }}

Traantjes van geluk *Snif*

Jullie kennen het vast wel. Een hart die overloopt van liefde en traantjes van geluk :-)

Afbeelding blog 'Traantjes van geluk *Snif* '

"Mamaaaaa, kroeluhhh!!!" 

Ze rent de keuken in, ik hurk en spreid mijn armen open. Ze rent rechtstreeks mijn armen in en slaat die kleine armpjes om mijn nek. Ik til haar op en we staan minutenlang te knuffelen. Het gevoel van liefde overheerst in mijn lichaam. Ik pak haar nog iets steviger vast en knuffel haar onbedoeld zo hard dat het bijna niet anders kan zijn dan dat de bloedtoevoer hier en daar wat wordt afgesloten ;-)

Whoaaaa!! Geen controle over mijn tranen!

De kleine meid vraagt aan me " mama, wat doe je nou? Mama doet huilen?" 

Ik antwoord al snikkend dat het tranen van geluk zijn. Dat ik zo blij ben dat we überhaupt kunnen knuffelen na alles wat we hebben meegemaakt want het had allemaal zo anders kunnen zijn.... 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je