{{ message.message }}
{{ button.text }}

Totaal verrast door Mamaplaats

Hoera! Een prijs gewonnen. Laatste keer dat dat gebeurde was ik ongeveer 5 jaar.

Afbeelding blog 'Totaal verrast door Mamaplaats' Achtergrond blur afbeelding

Hoe hard en ijverig ik het in mijn leventje ook geprobeerd heb, winnen in wedstrijden is niet echt mijn forte.

Als kind won ik de tweede prijs bij een tekenwedstrijd van de AH. Mijn zus won de eerste. Twee was meer dan één dus vond ik het gaaf dat ik ook mijn zus verslagen had.

Wacht, tijdens mijn Master Degree in London won ik een mini competitie door de beste achterkant van een boekenkaft te beschrijven. (Zo'n stukje die het boek aanprijst/ samenvat.)

En deze week was het moment daar: een van mijn blogs won het Blog Van De Week. Ik vond het ontzettend leuk. Baby is erg blij met jullie cadeau, en speelt er vrolijk mee. Heel erg bedankt!

Normaliter is hij vrij snel uitgekeken op een bepaald speeltje, maar met dit geweldige Fisher Price blokkenset blijft hij schuiven, porren, rammelen en knabbelen. In vergelijking met andere speeltjes ramt hij dit cadeau aanzienlijk minder vaak op de grond, en hij bekijkt het steeds met uiterste concentratie. Alsof hij weet: Mama heeft hier heel hard haar best voor gedaan. Hoera, hoera, Mama! Keep on going!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je