{{ message.message }}
{{ button.text }}

Totaal geen zin in oud en nieuw

Ik heb totaal geen zin in Oud en Nieuw. Van mij part is het net een dag als alle andere. Kinderen op tijd naar bed. Ik ook...

Afbeelding blog 'Totaal geen zin in oud en nieuw'

Ik heb totaal geen zin in Oud en Nieuw. Misschien ook wel omdat de vorige jaar wisseling niet echt een feest voor mij was.

Afgelopen jaarwisseling hadden we wederom bij vrienden doorgebracht (dezelfde als waar we dit jaar weer naar toe gaan). Mijn avond zag er als volgt uit: binnen blijven en voor de kinderen zorgen. Mijn vriend zijn avond zag er als volgt uit: buiten in de tuin hangen, heel veeel bier drinken, vuur stoken in de vuurkorf, vuurwerk afsteken en vooral niet druk maken om de kinderen en mij... nou daar heb ik dit jaar echt geen zin in! En dat heb ik ook verteld. Meteen werd er verontwaardigd gereageerd.

Ach ja. Als het dit jaar wederom weer zo gaat, dan ga ik lekker op tijd naar huis. Het moet een feest zijn voor ons beide en niet alleen voor hem. 

Ik zou het leuk vinden om met een groep vrienden leuk spelletjes te spelen of iets op tv te kijken. Maar in mijn eentje binnen zitten met de kids is ook wel leuk, maar niet als de rest allemaal buiten staan en de kinderen niet naar buiten mogen. Nee mijn jaarwisseling moet dit jaar echt anders!

Hoe gaan jullie de jaarwisseling vieren?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je