{{ message.message }}
{{ button.text }}

Toevallige ontmoeting in vliegtuig resulteert in adoptie

Soms moet het gewoon zo zijn.

Afbeelding blog 'Toevallige ontmoeting in vliegtuig resulteert in adoptie'

De Amerikaanse Samantha was hoogzwanger toen ze besloot haar vriend te verlaten. Ze hadden geen goede relatie en daarom ging ze bij hem weg. Hun relatie was zo ongezond dat ze overwoog om haar kindje af te staan ter adoptie. Samantha boekte een vlucht, maar miste deze. Op de vlucht die ze vervolgens nam raakte ze aan de praat met Temple Phipps.

Samantha vertelde haar hele verhaal aan Temple, inclusief het feit dat ze haar kindje wilde afstaan ter adoptie. Temple had zelf geen kinderen en besloot haar nummer aan Samantha te geven zodat ze misschien ergens mee kon helpen. 

Toen Samantha aan het bevallen belde ze Temple en vroeg of ze langs wilde komen. Toen Temple in het ziekenhuis aankwam zei Samantha dat ze wilde dat Temple de moeder van haar kindje zou worden. En dat gebeurde ook. Samantha staat tot op de dag van vandaag achter haar keuze en is nauw betrokken bij de opvoeding. 

Wat een bijzondere samenloop van omstandigheden, met hoog eind goed al goed gehalte. 

Bron: rtlnieuws

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je